Pretraži

Važan dan u domu Marije Mikić! Pevačica zablistala u beloj haljini, pa grandioznom proslavom obeležila OVAJ datum (FOTO)

News
0

Pevačica Marija Mikić i njena porodica obeležili su važan datum grandioznom proslavom u jednom prestoničkom restoranu.

Marija i njen suprug Jovan Pantić već neko vreme uživaju u ljubavi, koju su krunisali sa dvoje dece, ćerkicom Đurđom i sinom Milijom, između kojih je razlika svega 10 meseci.

Nakon dva porođaja, kupovine nove kuće i privikavanja na porodičnu dinamiku, Marija i Jovan su prošlog leta stali i na „ludi kamen“ i zavetovali se na večnu ljubav pred rodbinom i prijateljima, te su sve ispratili velikom žurkom na kojoj su se i mnoge Marijine kolege latile mikrofona.

Sada su Pantići proslavili prvi rođendan njihovog mezimca Milije. Oni su najpre, pre nedelju dana, u porodičnom domu obeležili ovaj važan datum, a Marija je emotivnom objavom pokazala koliko joj sin znači.

„Pre godinu dana rodila majka sebi sina! Srećo moja, poklonu moj i blagoslovu ulepšao si nam život! Neka tvoj osmeh zauvek pleni kao sada i neka ti se te tvoje okice smeju čitav život na najsjajnije! Mali Joco srećan ti 1. rođendan! Vole te tvoji ludaci najlepši moj“, napisala je ona tom prilikom uz brojne fotke sa proslave.

Ona i njen suprug su odlučili i da organizuju veliku proslavu za svoje prijatelje i Marijine kolege u jednom prestoničkom restoranu, a sama organizacija izazvala je opšte oduševljenje okupljenih.

Pored maskota iz animiranog filma Madagaskar, ceo prostor je bio ukrašen plavim, belim i krem balonima uz posebne zanimacije za decu i velikom tortom na dva sprata sa dekoracijom u vidu mede. Marija je zablistala u beloj haljini sa dubokim šlicem i kosom podignutom u neobaveznu punđu, dok je Jovan poneo krem odelo i belu košulju i na taj način se uklopio sa sinom koji je nosio takođe belu košulju i krem pantalonice.

U jednom trenutku se na proslavi i mama uhvatila mikrofona, te je ispunila nekoliko želja svojih prijatelja, a kako su se tu našle i njene brojne kolege i neki od njih su izveli svoje hitove, među kojima se našao i Bojan iz Lexington benda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News