Pretraži

TRAGIČAN KRAJ PRINCEZE DAJANE I DETALJI ROMANSE KRALJEVSKOG PARA: Evo šta nam sve donosi šesta sezona serije „The Crown“

News
0
The Crown
Foto: YouTube printscreen/Netflix

Iako se pričalo da će peta sezona biti poslednja sezona popularne serije koja prati kraljevsku porodicu, sada fanovi mogu da se raduju pošto nam u susret ide i šesta sezona.

Ova vest koja nam stiže sa Netfliksa je obradovala mnoge, a evo šta je autor serije Peter Morgan izjavio za magazin Variety:

– Kada smo počeli da razgovaramo o scenariju za petu sezonu, ubrzo je postalo jasno da bi se trebalo vratiti na prvobitni plan i napraviti šest sezona, da bismo ispričali ovu složenu priču na pravi način.

Kako se navodi , 6. sezona će obuhvatiti razdoblje od smrti princeze Dajane, pa sve do zlatnog jubileja kraljice Elizabete II.

Sezona koju svi sa nestrpljenjem iščekuju će obuhvatati period od 1998. do 2005, a čak ćemo imati priliku da vidimo i delove romanse princa Vilijama i Kejt Midlton. Ipak, na veliko razočaranje mnogih fanova nećemo biti u prilici da u ovoj seriji vidimo i romansu između Harija i Megan , a Peter Morgan je čak izjavio da se raduje što nije morao da uključi ovaj par u priču. Ipak u ovoj sezoni ćemo imati priliku da vidimo scene koje su svi očekivali, između ostalog i delove koji se odnose na sahranu princeze Dajane.

Takođe, ono što mnogi iščekuju jeste realzacija scene iz 1997. kada je čuvena grupa Spice Girls upoznala sada kralja Velike Britanije, Čarlsa na koncertu u Mančesteru,  ali još uvek nije poznato ko će glumiti pevačice hita “Spice up your life”.

Svi sa nestrpljenjem iščekujemo nastavak ove popularne serije, a dok sve ne bude realizovano možete se baciti na gledanje neke od serija koje su obeležile prošlu godinu. Ovo su naši predlozi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News