Pretraži

„To me ekstremno nervira“: Nucci priznao šta najviše zamera Vojažu, pa progovorio i o njegovim vrlinama

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Nucci i Vojaž su oduvek bili nerazdvojni, a iz njihovog prijateljstva rodilo se i nekoliko uspešnih saradnji. Njih dvojica važe za jedne od traženijih mladih zvezda na našim prostorima, a Nucci je sada otkrio šta je to što ga nervira kod njegovog prijatelja Mihajla poznatijeg kao Vojaž.

Poznato je da Nucci voli ponekada da izaže, ali i popije, te je ovom prilikom priznao da je jedna od stvari koja ga nervira kod Mihajla to što nikada ne pije alkohol već samo vodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

-Ono što me ekstremno nervira, to je čovek sa kojim se toliko godina znam, a nikada nismo alkoholnim pićem nazdravili. On samo vodu pije. Najviše mu zameram to, živim za dan kad ćemo zajedno da nazdravimo – ispričao je Nucci.

Pored toga što Mihajlo pije vodu umesto alkohola, Igor se dotakao u toga da ne voli da ide u šoping sa Mihajlom zbog zamerki koje ima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

-Mrzim da idem u šoping sa njim, ja uživam u tome, a on mi stoji na glavi i zvoca.

Kada je u pitanju posao Nucci je otkrio da je Vojaž veoma strastven kada se radi na projektima, ali da ubrzo nakon završetka snimanja promeni mišljenje.

-Ume da bude onako previše strastven kada se radi, to se sutra spot zakazuje, to kreće ludilo i onda sutradan kaže „pa nije mi ovo ništa posebno“ – rekao je Nući za „Blic TV“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

Naravno, Igor je pored stvari koje ga nerviraju kod njegovog prijtelja otkrio i koje vrline voli kod njega, pa su se među njima našle fokusiranost i to što je pošten.

– Volim što je pošten, vredan i ne luta mnogo. Fokusiran je uvek, kada ja odlutam on to spušta i vraća.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News