Pretraži

“To je ta luda energija“: Teya Dora otkrila da li bi Desingerica bio dobar predstavnik Srbije na Evroviziji – sa njenim mišljenjem složili su se mnogi

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:iamteyadora/dragomirdespic_design

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji vratila se iz Malmea i ubrzo je krenula sa svojim gostovanjima, a u jednoj radio emisiji otkrila je i da li misli da bi Desingerica bio dobar kandidat za predstavnika Srbije na Evroviziji.

Teya Dora ne prestaje da privlači pažnju javnosti zbog svojih pesama i predstavljanja naše zemlje na Evroviziji. Ova mlada talentovana pevačica ne prestaje da niže muzičke uspehe, a njen odlazak na prestiđno evropsko takmičenje bilo je samo jedno u nizu njenih muzičkih dostignuća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Nakon povratka iz Švedske ona je gostovala na radiju gde je otkrila da li msili da je Desingerica dobar kandidat za predstavljanje naše zemlje na Evroviziji, pa je priznala da je o tome čak razgovarala i sa svojim producentom.

Kako ona kaže, kada bi neke stvari odradio na suptilniji način „on bi sigurno uspeo na Evroviziji“, a njegova „luda energija je nešto što treba Evroviziji“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

“Ja sam pričala sa mojim producentom, o tome i on je isto rekao da misli da bi Desingerica pokidao. Mislim da je posvećen onom što radi, koliko god to zvučalo ljudima da on radi šta mu padne na pamet, ja apsolutno mislim da to nije istina. Jako dobro zna šta radi, jako dobro razume ovaj posao i biznis. Autentičan je i zvučaće čudno, iskreno po meni u svojim izvedbama. On ako to spakuje malo drugačije, malo suptilnije, ja mislim da je to ta luda energija. To je prejaka energija koju on ima“, ispričala je Teya Dora.

U komentarima su se mnogi složili sa Teya Dorom uz konstataciju da bi njegov nastup tamo definitivno bio fantastičan.

“Skroz se slažem“, “I neka se blesavi još jače bio bi hit“, “Pokidao bi“, bili su samo neki od komentara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News