Pretraži

„To je bila moja velika ljubav“: Ena Luna iznenadila sve odgovorom, pa priznala zbog čega najviše žali (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Ena Luna često na svojim društvenim mrežama iznosi detalje iz privatnog života, a sada je sve pratioce iznenadila jednom informacijom o kojoj do sada nije govorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Ena pored svojih svakodnevnih rutina, brojnih putovanja i porodičnih trenutaka sa dve ćerkice koje deli na društvenim mrežama, neretko komunicira sa svojim pratiocima i deli bjuti i modne savete.

Ona je sada odgovarala na pitanja svojih pratioca, te je ovu priliku iskoristila da otkrije do sada nepoznat detalj o sebi. Ena je naime podelila da se dugi niz godina bavila baletom, kao i da je ovaj sport njena velika ljubav.

„Jazz balet je moja velika ljubav i obožavala sam naše treninge, takmičenja, druženja, to je stvarno bilo nešto posebno. Igrala sam u „Impulsu“ najduže čini mi se nekih 10 godina… Celu osnovnu školu i mislim da sam na polovini srednje škole prestala i žao mi je zbog toga. Ako mene pitate nema ništa lepše od toga i presrećna sam što i Nastja to voli toliko, pa mogu da odlazim na njene nastupe i da uživam dok gledam nju, a i sve druge grupe“, napisala je Ena na svom Instagram storiju i tom prilikom otkrila da se njena starija ćerka sada bavi ovim sportom, te da joj je zbog toga posebno drago

Foto:Printscreen/Instagram:enaluna

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News