Pretraži

Tajni ljubavni sastanak: Kajli Džener i Timoti Šalame nakon spekulacija o raskidu, ponovo uhvaćeni zajedno

News
0
Foto: Golden Globes / PictureLux / Profimedia

Kajli Džener i Timoti Šalame viđeni su na sastanku u bioskopu, što je jedna od retkih prilika da su paparaci uspeli da uhvate ovaj holivudski par.

Osnivačica Kylie Cosmetics i glumac iz filma Dune, koji su povezivani već više od godinu dana, fotografisani su 28. juna kako zajedno šetaju do TCL Chinese Theatre u Holivudu, popularne turističke destinacije, što je njihovo prvo zajedničko javno pojavljivanje posle nekoliko meseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Oboje su bili obučeni ležerno za svoj izlazak. Kajli je nosila beli top bez bretela, crne pantalone, kamuflažni šešir i japanke, dok je Timoti nosio crnu majicu na duge rukave preko crnih šorts bermuda sa džepovima, u kombinaciji sa crnom bejzbol kapom i Nike patikama. Oboje su takođe nosili crne maske za lice.

Odnos između njih dvoje je prvi put pokrenuo glasine o romansi u aprilu 2023, nakon što se beauty mogul rastala od Trevisa Skota, sa kojim ima dvoej dece. Kajli i zvezda filma Wonka kasnije su potvrdili svoju romansu pokazujući javno naklonost na Bijonsinom rođendanskom koncertu u Los Anđelesu sledećeg septembra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Od tada su viđeni u više navrata, uključujući i Otvoreno prvenstvo SAD 2023. Prošlog novembra, imali su dejt na dodeli nagrada WSJ. Magazine 2023 Innovator Awards, dok je Kajli takođe prisustvovala after party-ju Saturday Night Live nakon što je Timoti drugi put bio domaćin NBC sketch serije.

Iako još uvek nisu debitovali na crvenom tepihu, par se poljubio za svojim stolom na dodeli Zlatnih globusa 2024. godine u januaru dok su TV kamere snimale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

U martu, Kajli se osvrnula na spekulacije na internetu da je Timoti uticao na njen novi, rezervisaniji stil, nagoveštavajući da preferira da zadrži njihovu vezu privatnom. „Ne znam kako se osećam u vezi s tim,“ rekla je za The New York Times. „Jednostavno ne želim da pričam o ličnim stvarima.“

Kako još od dodele Zlatnih globusa nisu bili uhvaćeni u javnosti, pojavile su se spekulacije da je par raskinuo. S obzirom na to da nisu komentarisali svoju vezu javno, oni tako nisu prokomentarisali ni insinuacije o raskid, međutim njihovo novo pojavljivanje će po svemu sudeći staviti tačku na ove glasine, jer par po svemu sudeći i dalje uspešno održava svoju vezu.

Fotografije Kajli Džener i Timti Šalamea iz bioskopa možete pogledate OVDE

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News