Pretraži

“Stroberi“ je konačno napolju! Relja objavio šest novih pesama koje brzinom svetlosti osvajaju srca publike

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:MADEINBLKN

EP “Stroberi“ je napokon napolju, a prvi taktovi pesama već su uspeli da nađu put do srca slušalaca.

Sa sigurnošću tvrdimo da su mnogi čekali da “Stro6eri“ bude dostupan na svim muzičkim platformama kako bi poslušali šta je to Relja pripremio i sudeći po dosadašnjim komentarima ni sada nije nikoga razočarao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja)

Novi i moderniji zvuk, ali stari Relja je sve što nam je bilo potrebno pred leto. Sa šest novih hitova, raznih ritmova, ovde definitivno ima svega za – baš sve! Od emotivnih balada do prepoznatljivih, brzih ritmova, ovde definitivno nema greške. Šest pesama i tri muzičke saradnje su napravile da imamo šarenoliki izbor kada je u pitanju ovaj EP.

Pesma sa Đanom “12 x januar“ nas je vratila u neka stara vremena kada je Relja bio još na početku muzičke karijere i kada je, kako on i sam kaže na početku pesme, bio “Drima“, a upravo je to vajb koji ova pesma odaje. Naravno, ne možemo ni da zanemarimo Đanine fantastične vokalne sposobnosti koje su doprinele tome da ova pesma bude još emotivnija.

Kako su neki na društvenim mrežama već komentarisali “Stro6eri“, saradnju sa Nuccijem su okarakterisali kao drugi deo numere “Zovite doktore“ i apsolutno mislimo da su bili u pravu.

Još jedna malada nada MADE IN BLKN ekipe se našla na ovom EP-ju, a to je Aura koja je svojim glasom i versovima dodala jagodu na vrh!

Ne smemo ni zaboraviti preostale tri pesme – “Ribe zločeste“ za koju ne možete da kažete da vas ne tera da zaigrate, i numere “Ma bolje sam“ i “Za tobom lud“ koje su već zaludele korisnike Tiktoka.

Uz šest pesama imamo i šest spotova koji su tu da kompletiraju sam doživljaj ovog projekta na kom je Relja dugo radio zajedno sa svojim timom, a očigledno je da se trud isplatio.

Reljin EP “Stro6eri“ možete slušati na svim muzičkim platformama, dok spotove možete pogledati na MADE IN BLKN Jutjub kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News