Pretraži

Srpske influenserke u Kanu: Gorana i Katarina prošetale crvenim tepihom rame uz rame sa najvećim holivudskim zvezdama (FOTO)

News
1
Foto:Privatna arhiva

Filmski festival u Kanu je svake godine prepun poznatih zvanica iz Holivuda, a ove godine su neki od naših influensera imali čast da se nađu na ovom poznatom crvenom tepihu.

Svake godine u maju, prelepi grad Kan na Azurnoj obali Francuske postaje epicentar svetske kinematografije. Filmski festival u Kanu, osnovan 1946. godine, jedan je od najprestižnijih i najuticajnijih filmskih događaja na svetu. Crveni tepih, glamurozne haljine, poznate ličnosti i, naravno, vrhunski filmovi čine ovaj festival posebnim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @smusena.palmicaa

Mnogi ljudi žele da se nađu na ovom događaju, ali im nažalost ne pođe za rukom, a ove godine naše influenserke su imale priliku da se nađu na ovom prestižnom događaju.

Influenserke Gorana Ristevski poznatija kao „Alergoga“ i Katarina Fišić, na društvenim mrežama poznatija pod imenom „Smušena palmica“ imale su tu čast da prošetaju tepihom kojim šeta ceo svetski džet set, a na svojim društvenim mrežama su nam pokazale kako je izgledala priprema, ali i sam dolazak na famozni tepih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @smusena.palmicaa

Po dolasku u Kan one su imale mogućnost da izaberu koju god žele haljinu od svetskih poznatih dizajnera, a jedna od haljina koja se našla kao mogući izbor bila je nošena u poslednjem filmu o Džejmsu Bondu.

Nakon biranja haljina, red je došao na šminkera i frizera koji su se pobrinuli da ove dve influenserke izgledaju bajkovito i spremno za crveni tepih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gorana Risteski (@alergoga)

One su za ovu priliku odabrale haljine koje se savršeno uklapaju sa događajem, pa je Katarina od izabrala crnu haljinu sa otvorom na nozi, dok je Gorana želela nešto pak upečatljiviju boju, te je izabrala zelenu polu sirena haljinu sa cirkonima i tilom.

Bez sumnje je to da im je odlazak na ovaj događaj i te kako značio, te i da su uspele da vid emnoga poznata lica i da na trenutak osete magiju Kansokog festivala koji svake godine privlači veliku pažnju javnosti.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News