Pretraži

Spremna na drastičan korak! Sanja Vućič otkrila šta će promeniti na sebi, pa se pridružila brojnim zvezdama koje su se odlučile na ovaj potez

News
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Popularna pevačica Sanja Vučić otkrila je svojim pratiocima na Instagramu da se odlučila na jedan veliki korak i tako se priključila sve većem broju poznatih koji su se pokajali zbog jedne odluke.

Sanja neretko na svojim društvenim mrežama ima interakciju sa pratiocima i fanovima, što je i ovog puta bio slučaj. Ona je odgovarala na najzanimljivija pratioca i iskoristila ovu priliku da otkrije brojne posloven planove, ali i detalje iz privatnog života.

Pored pitanja o nadolazećim projektima i nastupima, našlo se i pitanje u vezi njenih tetovaža. Jednog od njenih pratioca je zanimalo je tetovaža ona ima, a popularna pevačica je odgovorom iznenadila mnoge.

Foto:Printscreen/Instagram:sanjalilwolf

-Koliko tetovaža imaš? – glasilo je pitanje.

-Imam jedanaest, uskoro devet, kad uklonim ove koje mi se ne sviđaju – odgovorila je Sanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Mnoge je iznenadilo to da Sanja želi da ukloni čak dve tetovaže s obzirom na to da je očigledno da je ona veliki ljubitelj umetnosti na koži, ali je ona u narednom storiju otkrila da je jedini razlog uklanjanja to što su zapravo izbledele, te da ne postoji neki drugi razlog.

Neke od tetovaža koje Sanja ima jeste cvet lotusa na ramenu, oči majke na leđima, rečenica na arapskom oko ruke, cvetovi na nozi, dok na donjem delu nogu ima još nekoliko neupadljivih, a koje dve će tačno ukloniti Sanja nije precizirala.

Ono što je zanimljivo jeste da se sve više poznatih ličnosti, kako domaćih, tako i stranih odlučuje na korak uklanjanja tetovaže. Nedavno je i Edita otkrila da uklanja sve tetovaže sa svog tela, a prve na spisku su se našle one posvećene bivšem momku sa kojim je prošla kroz turbulentni raskid.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News