Pretraži

Sofija Milošević oduševila sve pred utakmicu „orlova“: Manekenka otputovala u Nemačku, pa na poseban način pružila podršku Luki Joviću (FOTO)

News
0
Sofija milosevic torba hermes
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Manekenka i izabranica fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević, odlučila je da pruži podršku svom dečku, te se zaputila u Nemačku, u kojoj se trenutno održava Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Sofija i Luka su već nekoliko godina u srećnoj vezi, a kako je ona isticala nekoliko puta, popularni par će uskoro stati na „ludi kamen“. Kao kruna njihove ljubavi došla su dva sina, a zbog prirode Lukinog posla, ona se preselila sa decom u Milano gde Luka igra za tamnošnji klub AC Milano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Poznata manekenka neretko na svojim društvenim mrežama deli fotografije i snimke iz života, a često odlazi i sa sinovima na stadion kako bi pružili podršku Joviću, te njeni pratioci imaju priliku da uživaju u njihovim porodičnim trenucima.

Ovog puta Sofija se uputila u Nemačku kako bi podržala Luku koji trenutno igra za srpsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Naše fudbalere danas očekuje važna utakmica protiv Slovenije, a pored Sofije u Nemačkoj se trenutno nalazi i Anastasija Ražnatović, supruga reprezentativca Nemanje Gudelja.

Sofija je objavila niz Instagram storija na kojima se vidi da je ona najpre krenula na put u društvu prijateljice, a potom i obukla Lukin dres sa brojem 8.

Prisetimo se, Sofija je nedavno pričala o njihoovom planu za venčanje, ali i o tome kako je njena želja da imaju još jedno dete, dok Luka priželjkuje još nekoliko.

“ Venčanje me plaši u smislu da imam neku pozitivnu tremu. Nadam se da će sve biti onako kako smo zamislili. To će biti dan kada mi želimo da okupimo prijatelje koji su nama najbliži i da proslavimo jedan nezaboravan dan ili dva i da će to biti događaj koji ćemo mi svi mi zauvek da pamtimo „, rekla je ona u emisiji „Exkluziv“.

Sofija je ranije navela kako bi nakon svadbe volela i po treći put da se ostvari u ulozi majke, kao i da bi posle dva sina volela da dobije ćerkicu.

Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici“, ispričala je manekenka tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News