Pretraži

Prevario je ženu više od 80 puta, bio i sa maloletnicom, a sada je svemu došao kraj: Poznati glumački zavodnik se razvodi nakon 21. godine braka

Showbiz
0
Photo: Instagram/ willevy

Poznati glumački zavodnik optuživan je da je prevario suprugu sa 80 žena, a sada je nakon 21 godinu njihovoj vezi došao kraj.

Glumica Elizabet Gutjerez je raskinula sa svojim suprugom i poznatim glumcem Vilijamom Levijem nakon 21 godine braka. Premda je u braku sa poznatim glumcem dobila dvoje dece, osamnaestogodišnjeg sina i četrnaestogodišnju ćerku ona je odlučila da ipak želi nešto drugačije u svom životu.

„Uvek sam se kladila u našu vezu, ja volim Vilijama. Mislim da nije tajna da je bio ljubav mog života“, istakla je ona nedavno, pa dodala:

„Nažalost mi nismo više zajedno. Nikada nisam imala sreće u ljubavi. Mislim da nisam ista devojka koja sam bila pre 20 godina kada smo se upoznali. Naše želje u ovom momentu su potpuno različite. Uvek sam ga volela i uvek sam mu želela najbolje, i kao što sam uvek govorila, bio moj ili ne, želim mu svu sreću“, bila je iskrena glumica.

 

I premda je Elizabet istakla  kako su razlike u interesovanjima dovele do njihovog raskida, istorija njihove veze, kao i česti navodi o prevarama njenog muža, nisu baš sve uverile u istinitost te priče.

Naime, ovo nije prvi put da se u medijima pojavljuje vest o njihovom raskidu. 2022. godine Vilijam je na svom Instagram nalogu objavio da se nakon 18 godina braka razvodi od supruge, međutim nekoliko minuta kasnije, kako su prenosili strani mediji, on je obrisao vest, ali čini se da je sada zaista konačno došao kraj.

Ipak, još sa objavom poznatog glumca otvorene su mnogobrojne spekulacije vezane za njihovu vezu, a jedna od najpoznatijih optužbi upućenih na račun poznatog glumca bila je da je svoju suprugu prevario sa čak 80 žena.

Latinski zavodnik, koji je još od samog pojavljivanja na javnoj sceni mamac za žene, kako navode mediji, od samog početka bračnog života je bio neveran supruzi.

Ljubavna priča ovoga para počela je kada su se upoznali u jednom rijalitiju 2002. godine. Tokom njihove dvadesetogodišnje veze, Vilijam Levi se našao umešan u brojne kontroverzne situacije.

 

Tokom 2008. godine su se prvi put pojavili navodi da glumac ima tajnu vezu sa glumicom Maite Peroni, a godinu dana kasnije povezivali su ga i sa Žaklin Brakamontes, a ona je bila i razlog njihovog prvog rastanka.

Par je bio uporan u pokušaju spašavanja veze, međutim 2011. godine je ponovo došlo do rastanka. Tih dana Elizabet Gutijerez je uveravala medije da odluka nije bila laka, ali je to učinila za dobrobit svoje dece i sebe.

U 2014. i 2019. su se takođe pojavili navodi o neverstvu, a 2022. godine Vilijam Levi je objavio da se njegova veza sa Elizabetom završava.

Podsetimo se, možda najveći skandal kada su u pitanju afere poznatog glumca nastao je kada je protiv njega podignuta optužnica da je u hotelsku sobu namamio maloletnicu i prisilio je na polni odnos.

Tužba je ipak povučena, ali najšokantnije je bilo što se glumac nije trudio ni da porekne da je spavao s tom devojkom, nego je rekao da ga je lagala za svoje godine i nije znao da je maloletna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz