Pretraži

PRIPREME UVELIKO U TOKU: Supruga Darka Lazića otkrila detalje velikog slavlja, poznati par ne žali novac za veselje (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/_katarina_24

Oni će takođe upriličiti i crkveno venčanje u jednoj crkvi u Darkovom rodnom mestu, Brestaču, a detalji veselja ne prestaju da intrigiraju javnost.



Katarina i Darko će crkveno venčanje obaviti u sredu zbog čega su morali da traže posebnu dozvolu, jer se na taj dan posti i venčanja nisu uobičajna.

Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki – koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza – tvrde iz crkve, piše "Informer".

Nakon zajedničke momačke i devojačke večeri koju su priredili, Katarina je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila i kako napreduju pripreme, te je pokazala jednu prostoriju ukrašenu belim venčićima.

Podsetimo, nedavno je sve zabrinula vest da je pevač imao saobraćajnu nezgodu u kojoj je njegov auto gotovo potpuno bio uništen, međutim Darko je prošao bez bilo kakvih povreda, tako da su pripreme nastavljene nesmetano.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz