Pretraži

„U PITANJU JE PEVAČ“: Mahrina otkrila detalje ljubavnog odnosa, pa priznala da li se čula sa bivšim momkom (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube prinstcreen/IDJTV

Iako je njegov lik prekrila emotikonom srca, ona se sada našla u IDJ studiju, te smo imali priliku da je pitamo za sve detalje odnosa sa novim dečkom.



Mahrina je za najnovije izdanje IDJHot-a, otkrila da je on takođe poznata ličnost, ali da nisu još spremni da obelodane njihovu vezu javnosti.

On je ispao savršeno, ali ne mogu još da otkrivam ko je u pitanju. U pitanju je pevač i jedva čekam da ga pokažem celom svetu. To traje… Zapravo zadržala bih to za sebe zato što nisam ni sama sigurna koliko tačno traje. Čujemo se mi već duže vreme i viđamo naravno kada smo u mogućnosti. Bitno da je lepo. Sada nije dobar trenutak da pokažemo da smo zajedno, pričali smo o tome dugo, dogovorili smo se da za sada to ostane u tajnosti, da mi budemo srećni sami za sebe. U jednom trenutku ćemo sigurno to obelodaniti, onda kada to bude bilo najbolje, kada bude bilo pravo vreme – rekla je pevačica, a potom je ipak pristala da otkrije šta ju je to najviše privuklo kod trenutnog momka.

To se desilo na prvi pogled, a ono što me je najviše privuklo, to je njegova dobrota, zato što je stvarno jako dobar i pažljiv, to je ono što me je stvarno kupilo. Sve ostalo što sam nakon toga upoznala kod njega me i zadržalo, jako je kvalitetna osoba i jako sam srećna što sam ga našla.

Mahrina je dugo bila sa pevačem i jednim od osnivača Generacije Zed, Henny-ijem, a njihov odnos je dugo intrigirao sve fanove i nakon raskida, te smo je pitali da li joj se javio nakon objave fotografije sa novim momkom.

Ne znam, ne zanima me ništa oko toga – bila je kratka pevačica.

Šta je to još obeležilo prethodnu nedelju u svetu showbizz-a, možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHot voditeljke Danice Nikolić.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz