Pretraži

„USKORO CRKVENO VENČANJE“: Nenad Aleksić Sha i njegova supruga podelili lepe vesti (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram/nenadaleksicsha

Nakon afere koje je imao u jednom rijalitiju sa Tarom Simov i razvoda od supruge Ivane, Sha je neko vreme odbijao da otkriva detalje iz svog privatnog života, naročito kada se radi o ljubavi.



Zbog toga je kao potpuno iznenađenje došla vest da je reper po drugi put stao na ludi kamen. Naime, on je samo dva meseca nakon izlaska iz rijalitija podelio na društvenim mrežama kako je stupio u brak sa tiktokerkom Vanjom.

Sha je povodom toga izjavio kako se Vanja i on znaju od ranije, a da su ponovo stupili u kontakt nakon njegovog izlaska iz rijalitija i da je ova odluka ispravna što se njega tiče.

Kako Vanja ima sina iz prethodnog odnosa čini se da je reper prihvatio dete kao svoje, te oni često kače slike i snimke na kojima možemo videti kako su jedna prava, mala, srećna porodica.

Par je sada odlučio da svoj odnos učvrsti i crkvenim venčanjem. Vanja je na svojim mrežama podelila sliku vereničkog prstena i otkrila da je verena.

Oženio, verio, a uskoro i crkveno venčanje. Ljubav – napisala je Vanja, a potom smo imali priliku da vidimo i jasniju sliku prstena uz koju je ona napisala da je upravo verena.

Foto: Instagram printscreen/vanjaaleksic1104

Foto: Instagram printscreen/vanjaaleksic1104

 

Foto: Instagram printscreen/vanjaaleksic1104

Foto: Instagram printscreen/vanjaaleksic1104

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz