Pretraži

„SVE VREME SAM SKRIVAO EMOCIJE“: Ljubav Nikole Jokića i Natalije dogodila se na PRVI POGLED, a ovako je sve počelo

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/jokic.natalija

Za sve ove godine, supruga najboljeg košarkaša čuvala je njihovu intimu, i retko se oglašavala u medijima, ali tračak njenog privatnog života možemo videti na društvenim mrežama. Jasno je da voli modu, putovanja, konje i sitnice baš kao i njen suprug.



Naime, Nikola je svoju suprugu Nataliju upoznao dok su bili srednjoškolci – to je bila ljubav na prvi pogled koja svakom godinom postaje još jača.

Bilo je to 2013. godine kada su se Natalija i Nikola upoznali:

– Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – priseća se Nikola.

 

 

Natalija Maćešić je svaki slobodan trenutak posvetila obrazovanju, a u Americi je diplomirala psihologiju na Metropolitan Stejt univerzitetu, piše Stil.

U periodu kada su započeli vezu, Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

– Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – ispričao je košarkaš svojevremeno.

Pričalo se kako je u tom momentu Nikola izgubio interesovanje za košarku jer je upravo u tom momentu njegova devojka, Natalija otišla na studije u Ameriku.

 

 

Kada se srećni par spojio, sve mu je krenulo od ruke.

Nikola je ubrzo otišao u Ameriku da igra za Denver, gde se ponovo spojio sa Natalijom.

Verili su se u januaru 2020. godine, a venčali su se devet meseci kasnije, u njhovom Somboru. Venčanje je prvo bilo zakazano za jun, ali je zbog pandemije i toga što se Jokić preselio na Floridu kako bi sezonu igrao u Orlandu, odloženo za oktobar. Nikola je uvek nosio uz sebe neku stvar koja pripada njegovoj lepšoj polovini, a od dana venanja ima ritual da pred utakmicu vezuje burmu za patiku.

 

 

U septembru 2021. ostvarili su se i kao roditelji. Dobili su ćerku kojoj su dali ime Ognjena, što bi u prevdu značilo "vatrena". Nikola je nastavio da niže rekorde otkako je postao otac, a ovih dana ga malena Ognjena i supruga Natalija bezuslovno podržavaju, a često su obe u jaknama s njegovim imenom i brojem

Za Nataliju kažu da je pravi oslonac i najveća Nikolina podrška, a to smo mogli da vidimo i tokom finala NBA lige, gde je Natalija snažnim vriskom proslavila pobedu Nagetsa, a ovaj snimak brzinom svetlosti obišao je svet.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz