Pretraži

„NEKOME SMRKNE, NEKOME SVANE“: Vesna Đogani progovorila o odnosu sa Slađom Delibašić

Showbiz
0
Photo: Instagram/djoganivesna

Ona je rame uz rame sa tadašnjim suprugom i osnivačem grupe Đoletom Đoganijem punila klubove. Međutim došlo je do raskola, Slađa je napustila grupu i popularni par se razveo. Tada je na njeno mesto došla Vesna Trivić.



Vesna je nakon ulaska u grupu, ušla i u vezu sa Đoletom, iz koje je par dobio dvoje dece, sina i ćerku i koja i dan danas traje.

O odnosu Vesne i Slađe dosta se spekulisalo, s obzirom na to da su postaje glasine da je Đole prevario Slađu sa Vesnom, što je on oštro demantovao.

Sada je o njihovim porodičnim odnosima progovorila Vesna, koja je otkrila da se sa Slađom redovno posećuje, kao i da je njena deca obožavaju.

Bila sam za Uskrs kod nje na ručku. Moj sin je oduševljen njom, a ona njim. Sva deca su bila na okupu! Slađa mi je uvek bila posebna zbog svega toga što se desilo, nekome se smrkne, nekome svane, šta da radiš – rekla je Vesna, pa nastavila da hvali bivšu ženu svog supruga i priznala da Slađa ipak bolje đuska.

Slađa bolje đuska, da, da.  Ona je u više gostovanja rekla kako želi da živi sama i da gradi karijeru sama i nikada mi to nije uzela za zlo – otkrila je pevačica, piše "Blic".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz