Pretraži

„AKO JE VEZA ZDRAVA, POKAZAĆU DEVOJKU“: Severin iskreno o popularnosti i ljubavnom životu (VIDEO)

News
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Mladi pevač je nedavno izbacio solo pesmu "Demoni II", koja je nova aranžman njegove pesme sa kojom se i predstavio i oduševio žiri u takmičenju.



I dok njegova pesma broji nekoliko stotina hiljada pregleda, on je odlučio da dođe i bude gost emisije One on One, prilikom koje je odgovarao na najzanimljivija pitanja koja ste mu postavljali na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je i u toku IDJShow-a bio u žiži interesovanja zbog svoje veze i devojke koja je bila tu tokom celog takmičenja, ali i zbog svog priznanja da mu se sviđa influenserka Teodora Popovska, kao i koleginica iz šoa Lores, pitali ste ga da li sada ima lepšu polovinu.

Zadnjih godinu dana sam imao dosta kiksova što se tiče toga da sam svoj privatni život pokazivao javno, odlučio sam da sada ništa više od toga ne radim. Sve što je moje, sve što je privatno, zadržaću za sebe, muziku ću da promovišem i da radim sve najbolje što mogu da uradim. A da povezujem devojke i to, jedino ako se baš poklopi, ako se mi poklopimo, ako je veza zdrava i to je to – rekao je mladi pevač.

Šta je to što je Severin još otkrio o svom privantnom životu, odnosu sa žirijem iz takmičenja, kao i na šta je spreman zarad popularnosti možete pogledati u novom izdanju One On One-a.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News