Pretraži

KAKO SU POČELI NUCCI, HENNY, POPOV I RELJA TORINNO? Henny i Popov iskreno o svojim muzičkim počecima

Showbiz
0
Foto: Instagram/hennypijem

Henny i Popov jedni su od osnivača Generacije Zed, dok su Voyage, Nucci, Zera, Breskvica samo neki od najistaknutijih artista ove kuće. Njihove pesme sada broje milionske preglede, ali nije uvek bilo tako. Počeli su iz garaže i krenuli od alternativnijeg zvuka, a potom su se okrenuli komercijali i njihova popularnost je trenutno na vrhuncu. 



Kako je sve to izgledalo na samom početku Henny i Popov su otkrili u jednom podkastu.

Znaš šta je tad bila fora za Generaciju Zed? Mi smo imali jednu garažu i ta garaža je bila onako, ono blejali smo svi tu znaš prvi studio, društvo ti se tu okupi, svi izvođači tu na jednom mestu. Garaža je bila mala, baš mala i nekako smo svi bili alternativci. Relja je tu snimao neki rep, ja sam tad ulazio u trep, ono kontao sam taj trep, jer do tada ga nisam slušao uopšte. Nekako je Nucci bio taj jedini lik koji je bio u fazonu "Ljudi bre, ajde da radimo taj komerc, Henny šta ti je, ti si komerc", ja sam bio u fazonu znam, ali ajde da pokušamo nešto i onda su Nucci i Popov otvorili studio i krenuli da rade onaj pravi komerc – rekao je Henny za Davcast, a Popov se nadovezao.

To je bilo 2020. godine, bukvalno kad je krenula korona. Mi smo otvorili studio u februaru i onda smo do juna krenuli da štancamo i u junu je krenulo, prvo "Bebo", za dva meseca "Udji na wa" i onda sve ostalo.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HENNY (@hennypijem)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz