Pretraži

„NIJE SVE IŠLO LAGANO“: Teodora i Breskvica otkrile kako je došlo do saradnje, pa priznale da li je bilo nesuglasica

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Pesma pod nazivom "Drift" je za kratko vreme prikupila milione pregleda i postala veliki hit, a u novom izdanju emisije IDJHot, koja će na programu IDJ televizije i IDJTV Youtube kanalu biti emitovana večeras u 20h, gledaoci i fanovi popularnih pevačica moći će da zavire na snimanje spota. 



Kako su otkrile pred našim kamerama, oko saradnje su se vrlo brzo dogovorile i od samog starta su znale da će to biti pun pogodak. 

– Breskvica mi je pisala, ja sam rekla da bi to bilo baš strava. Poslala sam joj poruku da bi naši fanovi stvarno odlepili kad bi samo čuli da ćemo nas dve snimiti duet i da će ne samo našim fanovima, nego svima koji slušaju ovu vrstu muzike,  biti interesantno da vide Breskvicu i Teodoru zajedno. Ona je rekla da se slaže, dogovorile smo se da se nađemo u studiju i bukvalno ni oko čega se nismo raspravljale – ispričala je Teodora, a Breskvica se nadovezala:

– Sve je onako kako smo htele obe. Meni je ovo prvi ženski duet, baš sam srećna što je sa njom i mislim da će baš dobro da bude. 

 

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

Zanimalo nas je i da li je bilo nekih problema oko usaglašavanja želja, a Teodora je  otkrila da je bilo situacija kada nije baš sve "išlo lagano". 

Stvarno jeste teško raditi sa ženom, zato što svaka od nas ima neku svoju viziju i onda kada se dve žene spoje, stvarno može da bude problematično i mora da se izađe u susret i pronađe neka tolerancija. Ali stvarno nije bilo potrebe. Znaš kako kažu, uvek kad ide tako lagano nešto ne valja. Ali dobro, nije baš sve bilo lagano. Nećemo da otkrivamo – rekla je Teodora nakon čega su se zagonetno nasmejale, ne želeći da otkrivaju detalje.

A kako je proteklo snimanje spota i o čemu su još Teodora i Breskvica govorile pred kamerom IDJTV-a, otkriva nam voditeljka Danica Nikolić u novom izdanju emisije IDJHot večeras od 20h na IDJ televiziji i IDJTV Youtube kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz