Pretraži

Šakira prvi put javno progovorila o razvodu sa Pikeom i njegovoj navodnoj prevari

Showbiz
0
Photo: Instagram/Screenshot/shakira

Pevačica je sada rešila da prekine tišinu i prvi put progovorila o razvodu, a tom prilikom istakla je da joj je jako teško da o tome javno govori.



– O ovome je zaista teško pričati uživo, pogotovo zato što je ovo je prvi put da sam se osvrnula na ovu situaciju u intervjuu. Do sad sam samo ćutala i samo pokušala da obradim celu situaciju. Uh, i da, teško je pričati o tome, posebno zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u žiži javnosti i zato što naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje, zato je ovo teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško – rekla je ona za časopis „Elle“.

Kako Šakira i Pike imaju dvoje dece, pevačica ističe da se trudi da ih sačuva od nastale situacije što je više moguće.

  • Sve u svemu, teško je. I pokušala sam da sakrijem situaciju pred svojom decom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija, broj jedan u životu. Ali onda čuju stvari u školi od svojih vršnjaka ili naiđu na neke neprijatne vesti na mreži, i to stvarno utiče na njih – dodala je ona.

Šakira nije želela da komentariše navodnu prevaru i novu romansu svog bivšeg partnera.

 Mislim da su ti detalji nekako previše privatni da bi ih delili, barem u ovom trenutku… sve je tako sirovo i novo. Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala uložila u taj odnos i svoju porodicu – tužno je rekla Šakira.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz