Pretraži

,,NISAM PREPOTENTAN, STIDLJIV SAM“: Devito otkrio kakav je privatno (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni Devito je vrlo intrigantan svojoj publici, pored toga što nije želeo da otkrije svoj identitet on se ni medijski nije eksponirao.



Međutim u našoj emisiji IDJHOT, otkrio je kakav je on zapravo kada se kamere ugase.

Nisam prepotentan, stidljiv sam. U suštini zbog toga i ćutim, ne pričam previše sem ako nemam šta konkretno da kažem. Generalno možda taj moj stav, stidljiv, povučeniji da kažem, odaje utisak. Umoran sam, spava mi se, podočnjaci su mi veliki, ćutim i šta da kažeš za lika koji sedi ima podočnjake, a ja u suštini ćutim jer mi se ne priča, kao glupo mi je – istakao je on.

Takođe, u ovoj emisiji Devitovi najbliži prijatelji i kolege otkrile su zanimljive stvari o njegovom životu, pa je tako i Teodora istakla da je u početku imala utisak da je vrlo nafuran, ali i da nije verovala od samog početka u njega, o čemu smo pisali OVDE, a ovom prilikom Devito je otkrio i zbog čega je to tako.

– I za Teodoru, ja nisam imao neki osećaj ni o njoj, jer kada ne dajem svoj neki osećaj, ne mogu da dobijem ni tuđ, tako da nismo se odmah ukapirali lepo je ona to objasnila, da sam joj ja ostavio pogrešan utisak i onda se nismo odmah razumeli kao prijatelji, nego polako kao poslovni saradnici, pa tek onda kao prijatelji – dodao je on.

Njegovo prvo televizijsko gostovanje možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz