Pretraži

ZVEZDE KOJE SU ODBILE POZIV NA MET: Napravile su veliku grešku iz ovog razloga

Showbiz
0
rijana
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Met Gala poznata je po svojim pravilima, a Ana Vintur, glavna urednica Voga i organizatorka ovog događaja je neko ko svojim strogim stavom postavlja standarde i u modnom svetu, ali u svetu poznatih.



Za Met se traži pozivnica više, iako je cena karte vrtoglavih 23 hiljade dolara, a rezervacija stola košta 275 hiljada dolara. I dok se poziv na Met Galu smatra privilegijom, ima i nekih zvezda koje su odbile poziv i na taj način sebi zauvek uništile svaku priliku da budu ponovo pozvani.

Prvo, veliko pravilo Met Gale je da se nikad ne odbija pozivnica. 

Međutim, 2009. godine supermodeli Naomi Kembel i Stefani Simor su povukle svoju potvrdu dolaska. One su ovo uradile kao potez podrške turskom dizajneru Azadinu Alaji, koji je otkrio da ništa od njegovih radova neće biti prikazano na izložbi u sklopu Met Gale.

Alaja je bio poznat po bliskom odnosu sa modelima i njegovo isključenje iz teme "Model je muza" ga je šokiralo. On je iskritikovao Anu Vintur, sa kojom je imao dugogodišnju svađu, zbog toga što je dizajner smatrao da Ana ima preveliku moć nad muzejom.

 
@mtvuk The Met Gala is in two weeks today and this is the exact level of extra I expect to see ✨✨ #metgala #blakelively #ladygaga #lilnasx #mtvceleb #fashion #metgala2023 ♬ оригинальный звук – exp3songs

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz