Pretraži

Zvezda filma „Sam u kući“ dobio svoje prvo dete

Showbiz
0
Photo: Instagram/homealone1992

Naime, srećni roditelji dugo su krili Brendinu trudnoću, sve dok joj stomak nije postao prilično uočljiv.

Oni su inače prošle godine uslikani dok su šetali sa kućnim ljubimcima, a u dečjim kolicima su umesto bebe gurali mačku.Glumac je tom prilikom izašao u crvenoj majici na kojoj piše „emotivna podrška ljudima“, a obukao je i donji deo trenerke sa „isprskanim“ printom. Na glavi je imao sivi kačket, kao i naočare za sunce sa plavim staklima. On je delovao veoma opušteno dok je gurao mačku u kolicima i ponašao se kao da je to najnormalnija stvar, a nije obraćao pažnju na poglede prolaznika.

Naime, Kalkina je tokom detinjstva maltretirao otac koji je bahato trošio novac svog sina. Kada nije želeo da glumi, njegov otac Kit Kalkin ga je prisiljavao da to čini zbog čega je nesrećni dečak na kraju počeo da konzumira opijate i danas ne liči na sebe.Podsetimo, par je zajedno od 2017. godine, ali u početku su želeli da uživaju i ne proširuju porodicu.

Mekoli je već jednom bio u braku sa Rejčel Majner od 1998. do 2002., a zabavljao se i sa glumicom Milom Kunis, koja je sada u srećnom braku sa svojm kolegom Eštonom Kučerom s kojim ima dvoje dece.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz