Pretraži

ZVAO JE ON NJU TU NOĆ: Anabela otkrila istinu o Luni i Slobi nakon prve sezone rijalitija (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zadruga Official

Naime, Anabela u ovu sezonu rijalitija odlučila da uđe i ispriča svoju stranu priče kada je u pitanju odnos Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića.



Kako ona tvrdi, svi sem nje su izneli svoje mišljenje o toj čuvenoj trojci zbog čega nije želela da ćuti i trpi, pa je ipak javno progovorila. Ona se sa jednom učesnicom rijalitija prisetila odnosa Lune i Slobe, i kroz šta je zapravo ona prošla.

Vidi, ne postoji pakao, pakao je bio to što sam ja živela, čekajući, gledajući, bežući od same sebe, a gde god da odeš poneseš to sa sobom. Prvo veče kada je izašla, ja je onako uhvatim za ruku njoj se celo telo trese, mršava, onako sva ispijena, seli u kola i otišli kući gde ona kaže "Ja sam pobednica, ja sam se vratila svojoj kući" i onda kreće ona grize za njim, oni su u rijalitiju raskinuli ali on joj je tajno govorio da izdrži još malo, međutim čim je on izašao krenulo je tovarenje, i zvao je on nju tu noć, to je tako bilo čudno, rekao joj je da će se čuti čim uzme novi broj. Bilo je mnogo bolno, mnogo je patila – rekla je Anabela.

Prošlo je više od 2 godine od cele ove priče, Anabela je rešila da ipak sada progovori i ispriča kroz kakav je pakao ona prolazila i zbog toga je tek sada ušla u rijaliti, a sinoć je na žurci zapevao Sloba Radanović, ona nije ostala ranodušna i prišla mu je.

Imam potrebu da ti kažem izvini, samo to – rekla mu je ona, na šta se on samo nasmejao i potapšao je po ramenu.
 

https://youtube.com/watch?v=-DMb2w7_xKc

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz