Pretraži

ZVANIČNO KRAJ: Ana Kokić i Nikola Rađen su se razveli, evo kome je pripalo starateljstvo nad decom

Showbiz
0
Photo: Instagram/anakokicmusic

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Crvene zvezde Nikola Rađen sporazumno su se razveli u utorak, kada su potpisali papire za razvod braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, pišu beogradski mediji.

——————– Sponsored ——————–

Nakon deset godina braka u kojem su dobili ćerke Ninu i Teu odlučili su da se rastanu na Božić ove godine. S obzirom na to da su oboje želeli razvod, parnica nije dugo trajala. 

Nekadašnji par imao je jednog advokata koga je angažovao Nikola Rađen, piše "Alo". Oko svih detalja su se zajedno dogovorili, pa je sve proteklo bez problema.

Kako prenosi "Alo", Ana je na sud došla sama, dok je Nikola imao pratnju advokata. Normalno su se pozdravili i razgovarali pre ulaska u sudnicu. Zadržali su se kratko unutra, jer je razvod bio sporazuman.



Nikola Rađen nije želeo da pravi pitanje oko starateljstva nad ćerkama Ninom i Teom. Dobila ga je njegova bivša supruga Ana Kokić.

Iako će ćerkice živeti sa Anom, Nikola će moći da ih viđa kada god poželi, a o tome će se dogovarati sa pevačicom, prenose beogradski mediji.

Kada je nekadašnji bračni par objavio da se razvodi, usledile su spekulacije da su takvu odluku doneli zbog preljube. Na kraju su se oglasili zajedničkim saopštenjem u kom su takve navode demantovali.

  • Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke – pisalo je u saopštenju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zvezda je rodjena 😂 #tedi #redpuddle #puddle #dog #love #happiness #luckyboy #anakokic

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Feb 26, 2019 at 8:27am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz