Pretraži

Zorana Mićanović otkrila razlog raskida sa MC Stojanom, a onda se oglasio i reper: „Mogu otac da ti budem!“

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Mlada pevačica Zorana Mićanović otkrila je šta je bio okidač za raskid sa MC Stojanom, pa priznala da li postoji mogućnost za pomirenje, a za to vreme reper ne prestaje da provocira objavama na društvenim mrežama.

Pre nešto više od mesec dana javnost je iznenadila vest da je poznati izvođač MC Stojan uplovio u ljubavni odnos sa 22 godine mlađom koleginicom Zoranom Mićanović, a još veće iznenađenje je bilo kada su pre nekoliko dana objavili da su raskinuli.

Malo nakon što se publika navikla na njihovu vezu i na njihove zajedničke objave koje su prikupljale velika obožavanja pratilaca, njihovoj priči je došao kraj.

Naime, reper je otputovao na Kipar odakle je objavio nekoliko snimaka na kojima je pokazao kako uživa na odmoru, a u opisu jednog na kom se videlo nekoliko devojaka je napisao:

„Ja ne znam ljudi šta se ovo dešava na Kipru. Zorana, izvini, kako je tako je“, rekao je reper nakon čega je Zorana podelila taj snimak, pa u opisu napisala:

„Nismo više u vezi. Hvala…“

Nakon toga oglasio se i Stojan, koji je na storiju napisao da mu se Zorana ne javlja na telefon.

„Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Premda se sve desilo iznenada, niko nije znao šta je bio tačan razlog njihovog raskida, mada su mnogi sumnjali na snimak koji je reper objavio, a sada se oglasila Zorana.

Naime, ona je pre nekoliko dana otkazala sve nastupe, što su mnogi protumačili kao znak da je zbog raskida upala u depresiju, što je ona sada demantovala.

„Otkazala sam nastupe zbog zdravstvenog problema, nisam pala u depresiju, osećam se odlično. U proteklih pet meseci sam skoro svaki dan imala nastupe. Svi jako dobro znaju da sam i pre dve nedelje presavila 19. rođendan i da sam od prvog dana bila uključena u tu organizaciju i sve to je dovelo da pada imuniteta i zamora sa glasom. Doktor me je posavetovao da otkažem nastupe i da mirujem radi svog zdravlja“, istakla je pevačica za „Blic“, pa otkrila da li postoji mogućnost za pomirenje sa MC Stojanom, kao i koji je razlog njihovog raskida.

„MC Stojan i ja smo stavili tačku da na našu vezu. Nismo u lošim odnosima, ali ne bih više ništa pričala na tu temu“, istakla je ona, rekla je ona, pa dodala da je okidač za raskid bio njegov boravak na Kipru i ponašanje sa drugim devojkama.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I dok Zorana jasno iznosi svoje stavove o ovoj vezi, na Instagram profilu poznatog repera se mogu videti objave koje zbunjuju mnoge.

Naime, on je sinoć na svom Instagram profilu napravio snimak u kom se smenjuju njegove i Zoranine slike i to uz pesmu „Mogu otac da ti budem“.

Ova objava je izazvala začuđenost kod fanova, a on je u opisu napisao:

„Mogu otac da ti budem od mene toliko mlađa si, kad ja sam voleo do bola ti se još uvek rodila nisi.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz