Pretraži

Ni razlika od 22 godine ne predstavlja prepreku za ljubav: Ko je Zorana Mićanović, nova devojka MC Stojana?

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
3
zorana micanovic mc stojan
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vest da je Zorana Mićanović nedavno otpočela vezu 22 godine starijim kolegom MC Stojanom iznenadila je domaću javnost, a svi se sada pitaju ko je mlada dama koja je upsela da ukrade pevačevo srce.

Pre svega nekoliko dana javnost je šokirala vest da je poznati izvođač MC Stojan stupio u ljubavni odnos sa mlađom koleginicom Zoranom Mićanović.

Premda su se navodi o njihovoj vezi pojavili nešto ranije , s obzirom na pevačevu prošlost, kada su ga neretko povezivali sa poznatim damama, uključujuči i poznatu glumicu Olju Lević, niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da li su ove glasine tačne.

Ipak, na oduševljnje mnogobrojnih radoznalih fanova, Zorana se ubrzo oglasila, pa je dok je bila gost na jednom venčanju priznala da su ona i pevač u srećnjoj vezi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

„Ne bih previše komentarisala, samo ću reći da je istina, u vezi sam sa MC Stojanom. Nije teško biti u vezi sa kolegom, on najbolje razume ovaj posao. Trenutno mi ništa ne zamera, možda kasnije. Ja još uvek ne razmišljam o svadbi, mlada sam“, istakla je ona za „Kurir“.

Nakon njenog priznanja, usledilo je i oglašavanje MC Stojana na društvenim mrežama. Iako ranije nije delio svoje izabranice na društvenim mrežama, on je sada ponosno podelio Zoranu.

Najpre je izreklamirao novu pesmu koju ona uskoro izbacuje uz natpis „Moja draga ima hit“, a potom je sa prijateljima prisustvovao pevačicinom nastupu.

 

@mcstojan_14 Godine su samo broj @Zorana Micanovic #fy #fyp #foryou #foryoupage #balkan ♬ original sound – MC Stojan

Ova vest došla je kao pravi šok javnosti, a ono što o čemu se najviše pisalo jeste razlika u godinama. Naime MC Stojan je od Zorane stariji čak 22 godine. Ovaj detalj je privukao pažnju mnogih kojih su počeli da se interesuju za privatni život mlade pevačice.

Ko je Zorana Mićanović?

Premda sve uspešnija u svom poslu, kako ima svega 19 godina Zorana Mićanović je pre ovoga mnogima bilo nepoznato ime. Naime, ova mlada zvezda u usponu pojavila se na muzičkoj sceni sa svega šesnaest godina, kao takmičarka muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Ovom prilikom je mlada devojka iz Šapca oduševila i žiri i publiku neverovatnim talentom za muziku zbog čega su joj još tada mnogi predviđali uspešnu muzičku karijeru.

Pevačica se odlučila da primarni žanr u njenoj karijeri bude narodna muzika, mada njen glas jednako briljira i u drugim žanrovima, a njena prva numera pod nazivom „Sikter“ postala je pravi hit.

Premda se istakla u muzičkom svetu, mnoge nije iznenadilo činjenica da su se ona i poznati reper upoznali, mada pripadaju različitim muzičkim žanrovima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Premda mnogi sumnjaju u opstanak njihove veze zbog razlike u godinama MC Stojan i Zorana konstantno prkose svima, pa se na društvenim mrežema ovih dana često mogu videti njihovi zajedničke objave na društvenim mrežama.

Naime, na reperovom Tiktok profilu se može videti niz snimaka sa novom devojkom u kojima oni ne kriju da ljubav između njih cveta, a ispod jednog snimka su čak stavili ops koji je privukao pažnju mnogih, a u kom stoji:

„Godine su samo broj“,  čime su dali odgovor na mnogobrojne zamerke na račun razlike u njihovim godinama.

Njih dvoje su pre tri dana čak izbacili duet pod nazivom „Namerno“, koji je odmah postao pravi hit i osvojio trending, a svako njihovo pojavljivanja postaje pravi hit među fanovima.

 

 

Komentari (3)

  1. „Ni razlika od 22 godine ne predstavlja prepreku za ljubav..“
    – Ma kako da ne ! Pitaj Harisa Džinovića za savet !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz