Pretraži

„ZNAO SAM DA ODVEDEM TRI DEVOJKE U APARTMAN“: MC Stojan iskreno o vezama i prošlosti

Showbiz
0
Photo: Instagram/mc_stojan

Pevač Marko Stojković, poznatiji kao Mc Stojan, progovorio o karijeri i privatnom životu, koji čuva daleko od očiju javnosti, a dotakao se skandala modnog brenda "Balenciaga" koji su optužili da ekspoatiše decu.

On je tim povodom, a u znak protesta, odlučio da makazama iseče svoje patike tog brenda.– Kada sam ispratio tu celu situaciju oko iskorisćavanja dece, jako sam osetljiv na te stvari, bilo mi je katastrofa. Moj glas možda ne znači mnogo, možda i znači da se čuje i vidi. To je moj revolt, uradio sam to da skrenem pažnju na dešavanje, jer mi je to katastrofa. Kad pomislim na iskorišćavanje i pedofiliju to mi je užas – objasnio je on.

Stojan se osvrnuo i na emocije, a dotakao se i prošlosti.

Screenshot: Youtube/MC STOJAN

Screenshot: Youtube/MC STOJAN

 

– Imao sam i ljubavi i kombinacije. Najlepše je kada su uključene i emocije. Ali mi se dešavalo, kada sam bio mlađi, da za veče odvedem i tri devojke u apartman – poručio je izvođač i dodao:

  • Kad sam bio manje popularan, ja sam se vise trudio oko devojaka, pa sam malo prestao da se trudim, pa se sad opet trudim. Ima lepote u osvajanju devojke, kada ti je sve na izvolte, brzo se izgubi interesovanje i emocije.

Marko ističe da obožava da bude okružen običnim ljudima.

– Najvise volim kad sam okruzen običnim ljudima, koji nisu iz javnog zivota – ističe između ostalog.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz