Pretraži

ZNALA SAM DA TO MORA BITI NEKO POSEBAN: Marija Šerifović odložila sve obaveze da bi upoznala ovu devojku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Pevačica i pobednica Evrovizije Marija Šerifović podelila je sa svojim fanovima na društvenim mrežama da je upoznala posebnu osobu, kao i da se zbog nje uputila u Sarajevo uprkos tome što je imala mnogo obaveza.

——————– Sponsored ——————–

– Čula sam da postoji devojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odložim sve svoje obaveze i da dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao super heroja. Svi znamo da sam ja dete u duši, pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu – radi se o devojci koja ima Daunov sindrom, ali to je u ovoj priči manje važno- počela je priču Marija i objasnila o kakvoj osobi je zapravo reč:  • Ono što je važno je činjenjica da mene želi da vidi evropska prvakinja u džudou i da je to jedina stvar koju u životu želi. Šta drugo da kažem osim da je to za mene ogromna čast. Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspešnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega – ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negde zahvaljujući njima intonirala himna vaše – naše države – dodala je Šerifovićeva.

Na kraju je zaključila da je pronašla pravog prijatelja.

  • Što se mene lično tiče, od danas pa na dalje, Azra, imaš prijatelja do kraja života, džudo savez takođe, i uvek možete da računate na moju pomoć. Hvala vam na crnom pojasu! – navela je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz