Pretraži

„ŽIVOT MI JE SIV“: Sofija Milošević o Luki Joviću

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević važi za jednu od najših najlepših i najangažovanijih manekenki.



Ona i njen izabranik, fudbalska zvezda Luka Jović roditelji su jednog dečaka, sina Alekseja. 

Sofija se nedavno osvrnula na njen i Lukin početak:

– Luka i ja smo se upoznali u letnjem periodu, na jednoj večeri. On je došao potpuno neplanirano. Do tada sam ga viđala samo na slikama i pomislila sam da je prelep dečko. Prvo što sam zapazila na njemu je prelep osmeh. Luka je prvenstveno dobra osoba – i dodaje:

– Nisam bila raspoložena za vezu. Trebala sam da idem u Njujork. Ali, radna viza mi je istekla neposredno pre snimanja jedne kampanje pa sam ostala u Srbiji. Tada je moj odnos sa Lukom prerastao u neštvo više. 

Na komentare da žive bahatim životom Sofija kaže:

  • Ja sam u novinama od moje 15. godine i vremenom sam naučila da se nosim sa tim i da je to deo mog života. Bilo je dosta natpisa na tu temu, ali meni je moja porodica moja stena, moj stub u životu. Uglavnom pročitamo, nasmejemo se i to prođe. Život nije ni crn ni beo, on je siv, kako ja to volim da kažem. Povučem se kada treba. Ne volim da se eskponiram previše – zaključila je poznata manekenka.

Luka Jović trenutno igra za Real Madrid i aktuelni je reprezentativac Srbije. Oni trenutno žive u Madridu a svaki slobodan momenat koriste da dođu u Beograd, gde lepa manekenka ima mnogo planova za biznis.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz