Pretraži

„ŽIVIM KAO ROBOT OD 19. GODINE“: Mirka Vasiljević iskreno o deci i braku sa Vujadinom

Showbiz
0
Photo: Instagram/savicvujadin

Poznato je da Mirka i Vujadin imaju četvoro dece, a glumica je sada priznala da to zahteva perfektnu organizaciju, ali da to nije uvek moguće.I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane. Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati. Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene – istakla je Mirka.

Glumica je priznala da joj se dešava da deci pomeša godinu rođenja, ali se trudi da ih vaspita da budu svoji i samostalni.

Malo mi i godine rođenja bude problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate – rekla je Vasiljevićeva.

Screenshot: Youtube/Deana Djukic

Screenshot: Youtube/Deana Djukic

 

Ono što je mnoge zanimalo je i kako Mirka održava vitku liniju, s obzirom na to da je majka četvoro dece, a ona ističe da generalno vodi računa o ishrani, ali povremeno sebi da oduška, te se počasti slatkišima:

 Trudim se da jedem ono što mi prija da bih se dobro osećala, ali nekad i volim da "zaprljam" svoj organizam i onim što ne valja, kada već kao robot živim od svoje 19. godine. I pošto ne izlazim iz kuhinje, ja sve to radim stojeći i naravno da je šala uvek na moj račun, pa to da se ja krijem, da uzmem kutlaču. Desilo se možda par puta da su me uhvatili da to radim, pa malo i dodaju sve. Ali neka, meni je sve to simpatično – rekla je mlada glumica na Prvoj.

Inače, Mirka i Vujadin nisu u braku, iako žive u zajednici dugi niz godina, a sada su otkrili da bi voleli da se njihova ljubav kruniše brakom. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz