Pretraži

„Neke žene ne znaju kada treba da stanu sa korekcijama“: Slavna glumica na meti oštrih kritika zbog svog „izbotoksiranog“ izgleda (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Ettore Ferrari / Zuma Press / Profimedia

Holivudska glumica En Hatavej koja godinama nosi titulu prirodne lepotice našla se na meti oštrih kritika zbog svog neprirodnog izgleda.

En Hatavej važi za jednu od omiljenih glumica u Holivudu, pored toga što su njene uloge vrlo zapažene, mnogi za nju imaju samo lepe reči, jer kako kažu, „uvek je fina i nasmejana koliko god da je u teškoj situaciji u tom trenutku“.

Osim toga ona neretko veliku pažnju privlači i svojom lepotom. Naime, glumica već godinama održava svoju mladalačku liniju, kao i izgled lica, međutim, sada se ona upravo zbog toga pronašla na oštroj meti kritika.

Naime, već decenijama se mnogobrojne žene širom sveta izlažu različitim estetskim korekcijama i načinima ulepšavanja. Od povećanja usana, grudi, i botoksa, kao i mnogobrojnih drugih zahvata žene često izgube svoj prirodan izgled, ili pak poput En godinama izgledaju identično.

Foto: Ettore Ferrari / Zuma Press / Profimedia

Upravo zbog toga, poznata glumica En Hatavej koja godinama ima titulu prirodne lepotice, našla se na meti oštrih kritika fanova nakon što su upoređeni njeni snimci iz mladosti, i one koji su nastali nedavno.

Naime, na društvenim mrežama je postao viralan video u kom su prikazane dve scene iz filma u kojima glumi En. U obe scene glumica plače, ali je razlika očigledna.

Na prvom snimku glumica ima 28 godina i dok je izražavala emocije njeno lice se u potpunosti menja. Do izražaja dolaze bore oko
usana i očiju, a takođe se može primetiti i prirodan pokret mišića lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Evitderma Clinic (@evitdermajkt)

Ipak, drugi snimak ne pokazuje tako prirodne pokrete. Na njemu ona ima 41 godinu, a tokom scene u kojoj plače mimika njenog lica je znatno drugačija, tačnije – nema je, a mnogi veruju zbog botoksa.

„Bože, koja razlika, koliko deluje neprirodno“, „Ako nastavi, počeće da gubi uloge kao Nikol Kidman“, „Zašto neke žene ne znaju da prepoznaju kada treba da stanu sa korekcijama?“, glasili su samo neki od komentara.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz