Pretraži

Pink mini bikini i istaknute obline: Bivši model i žena poznatog fudbalera zapalila Instagram vrelim izdanjem

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/antonelaroccuzzo

Antonela Rokuzo žena jednog od najpoznatijih fudbalera današnjice, Lionela Mesija, već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa fudbalerom, a njih dvoje su ljubav krunisali trojicom sinova.

Od kada je stupila u ovaj brak, ona se povukla iz javnosti, pa se tako retko može videti na svečanim događajima. Ipak, svaki put kada se pojavi na nekoj proslavi ona svu pažnju privlači na sebe.

Naime, pre udaje ona se bavila modelingom, ali se povukla iz ovog sveta kako bi se posvetila porodici. Ipak, i premda se ona povukla iz sveta mode, njena izvajana figura manekenka je i dalje tu, čak i nakon tri porođaja, a prelepa Antonela očarava svojom linijom.

Naime, popularni par je pre nekoliko dana otišao na zajednički odmor, a njihove fotografije sa jahte su zapalile društvene mreže.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Premda je Mesi veoma zgodan muškarac čiji mišići uvek dolaze do izražaja, niko nije mogao da ne primeti da Antonela izgleda savršeno u pink mikro bikiniju koji je istakao njenu vitku figuru.

Podsetimo, bračni par Messi u braku je već skoro sedam godina, a upoznali su se još u detinjstvu. Fudbaler je u jednom od intervjua priznao da se u nju zaljubio na prvi pogled i da je, još kao dečak, znao da će mu baš ona biti devojka jednog dana kad odrastu.

Na kraju ih je spojila tragedija – Antonela je 2005. izgubila najbolju prijateljicu Ursulu Nolc u saobraćajnoj nesreći, a Mesi je odmah doleteo u Argentinu kako bi je utešio. Ubrzo su postali par, a ona je kasnije odustala od studija stomatologije i preselila se kod njega u Španiju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz