Pretraži

ŽELIM PONOVO DA IMAM SEKS SA DEVOJKAMA: Cardi B se iskreno požalila fanovima u snimku koji je zgadio mnoge (VIDEO 18+)

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamcardib

Cardi B je poznata kao neko ko ne pazi šta govori, bilo da daje izjave medijima ili se obraća pratiocima na Instagramu, a mnogi misle da je u poslednjem videu na Instagramu, koji je snimala uživo, prešla svaku granicu.

——————– Sponsored ——————–


Naime, reperka je jutros rešila da razgovara malo sa fanovima dok je jela, i to u brusu. Ona je video započela tako što se požalila da joj je hrana u Evropi smetala, te da morala da ide u toalet nakon svakog obroka. Cardi je sve ovo pričala dok je jela, što je dodatno zgrozilo mnoge.



Nakon toga, požalila se da nije imala seks već dve nedelje i da joj je to veliki problem, ali se i dotakla svog menstrualnog ciklusa, naravno dok je sve vreme nepristojno jela i pila.

– U poslenje vreme imam mnogo "vrelih" snova. Nisam imala seks dve nedelje. U tim snovima su devojke i često ih sanjam. U iskušenju sam da počnem da imam seks sa devojkama, ponovo – priznala je.

Osim toga, Cardi je pričala i o gljivičnoj infekciji koju ima na noktima, ali i o svojim iskustvima sa Nedelje mode u Parizu i novoj muzici.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz