Pretraži

„ŽELIM DA TE RASTRGNEM I PROŽDEREM“: Evo koje poruke je Amber slala Džoniju Depu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Law&Crime Network

Tokom novog iskaza, Amber je pokazala sve poruke koje je slala glumcu, a pojedine su izazvale veliku prašinu u javnosti.

Tako, ona je u maju 2015. godine napisala:

  • Prava ljubav nije samo ludilo strasti ili biranje sigurnosti mira. Radi se o tome da imamo oboje. Videla sam u tebi pravo prijateljstvo i poštovanje, ali još uvek više nego ikada želim da te rastrgnem, prožderem i uživam u ukusu – glasila je njena poruka, koju korisnici društvenih mreža ocenjuju kao "prilično jezivu".

Naredna koja je izneta pred sudije je ona od 1. avgusta iste godine, a koja glasi:

 Jedva sam čekala da ti kažem koliko te obožavam. Nisam mogla da zamislim lepši medeni mesec – poslala je Herdova Depu, da bi samo dve nedelje kasnije napisala:

  • Žao mi je što sam tako jako protresla volan. Prokletstvo, volim te Džoni, vezana sam za tebe zauvek. Daj da pokušam ovo da popravim, daj da pokušam ovo da zakrpim. Zaslužuješ. Trebaš mi… Ti si moj kamen temeljac, moje srce, moje sve. Mrzim kad se svađamo. Volim te više od svega. Trebaš mi, volim te.

Poruka od 8. aprila 2016. godine mnogima je zapala za oko:

  • Žao mi je što mogu poludeti. Žao mi je što sam te povredila. Kao i ti, mogu postati zla kad sam povređena

Podsetimo, posle burnog razvoda, Džoni Dep tužio je za klevetu bivšu suprugu Amber Herd sudu u okrugu Ferfaks u Virdžiniji zatraživši 50 miliona dolara odštete zbog njenog autorskog teksta objavljenog 2018. godine u Vašington postu, u kojem je glumica istakla da je žrtva porodičnog nasilja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz