Pretraži

„ŽELIM DA MANJE PATI OD MENE“: Nataša Bekvalac progovorila o starijoj ćerki Hani

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Pevačica se pojavila u crnom kompletu koji je istakao njenu liniju koja je ostala ista kao na početku karijere bez obzira što je zagazila u petu deceniju.



A, za to je, ističe Bekvalčeva, zaslužno to što je trenutno vrlo zadovoljna svojim životom.

  • Kao da sam se vratila na neki prelepi, iskreni put, a to je da se zadovoljavam malim stvarima – da su mi deca dobro, da su mi roditelji dobro, svi koje znam… I baš sam srećna. Mir je najbitniji, a večito tragamo za nemirom i uzbuđenjima koja tako kratko traju, a ustvari onda se vraćamo onome čemu svaki čovek u biti treba da teži, balans i mir – objasnila je Nataša.
Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

Pored uspešne karijere, pevačica se ostvarila i u ulozi roditelja, a njena starija ćerka Hana privlači veliku pažnju zbog zanosnog izgleda koji je definitivno povukla na mamu.

Takođe, ona je pre nekoliko meseci počela da bude aktivnija na društvenim mrežama, gde je stekla veliki broj pratilaca. Bekvalčeva je otkrila i da li se plaši da će, ukoliko krene njenim stopama, ćerka da joj "preuzme slavu".

  • To mi liči na neku vrstu konkurencije, a kako majka i ćerka na bilo koji način mogu da budu konkurencija? Želim da u svakom smislu manje pati od mene, da bude mnogo bolja od mene, vanserijska – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz