Pretraži

,,ŽELI DA SE DOKAŽE I KAO AUTOR“: Ana Bebić o saradnji sa Angellinom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

– Planirali smo već neki duži period da izbacimo Angellininu pesmu. Više od pola godine smo pričali i ona je pustila nekoliko demo snimaka i nekako smo se svi zalepili za "Telepatiju". Veoma brzo sam otišla u studio i nešto tu nije štimalo, nije se desila nikakva energija – priznala je pevačica.

Kako je Ana istakla, htela je da proba, što je se na kraju isplatilo.

– Kad je planiran projekat sa Angellinom, bilo je reči da se ubaci "Telepatija". Otišla sam u studio i rekla sam im da je malo "podignemo". Ona se prosto dogodila, jer se energija poklopila. Mogla sam malo više da dam sebe u svemu tome – objasnila je i dodala da je jako zadovoljna, kao i da su dugo trajale pripreme za tu pesmu.



Bebićeva je otkrila kako je Angellina uspela da je ubedi da ona otpeva ovaj hit.

– Angellina je jako talentovana devojka, prizemna, jednostavna i normalna. Vidim da želi da se dokaže i na tom polju kao autor. Ona je davala sebe skroz i mislim da joj nije teško palo, jer je to deo nje. Prožima se kroz celu pesmu i oseti se ta njena energija. Zbog toga mislim da joj nije žao što je dala meni – zaključila je.

Kako je Ani bilo na snimanju spota i šta joj je najteže palo, saznajte u novom IDJHOT-u, u kom imate priliku da čujete i ekskluzivne intervjue sa Sergejem Pajićem, Ivanom Nikolić, Vojažem, Anjom Šušnjar i Jovanom Jocić.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz