Pretraži

ŽELI DA OLAKŠA OCU: Rada Manojlović pokreće novi porodični biznis

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović često dolazi u centar medijske pažnje zbog svojih izjava, stavova i sukobom sa tviterašima, a ovog puta je razlog drugačiji.



Poznato je da je Rada počela da ulaže u nekretnine i privatni biznis, pa je tako sada rešila da pokrene farmu sa pilićima, a glavno tržište će joj biti Beograd i Požarevac.

– Radin tata već gaji kokoške i piliće, ali ništa na veliko što bi se reklo, tek toliko da imaju za svoje potrebe. Međutim, Rada je došla na ideju da uloži novac i da napravi veliku farmu, te da zakupe po nekoliko tezgi u Požarevcu na pijaci, kao i na nekoliko pijaca u Beogradu. Smatra da bi to bio pun pogodak i da sa takvim biznisom nikada ne mogu da propadnu, a imaju u Četerežu sve uslove za farmu – rekao je izvor za Star.

Plan je navodno da na početku zaposle nekoliko ljudi, kako njen tata ne bi bio sam u celom poslu.

– Njen tata dugo godina ima tezgu na pijaci gde prodaje toalet papir i još neke proizvode. Rada sada želi da on ima konkretan posao od kog može dobro da zaradi, a ljudi ga u Braničevskom okrugu dobro poznaju pa će imati stalne mušterije – zaključio je izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz