Pretraži

ŽELI BEBU SA NJIM: Kloi Kardašijan i Tristan Tompson su ponovo zajedno

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian
  • Kloi se nada da se Tristan promenio na bolje i da će nastaviti tim putem i biti sjajan i odan partner, kakav je bio za vreme karantina – ekskluzivno je otkrio jedan izvor za "US Weekly".

Za vreme izolacije usred pandemije Covida-19 u Los Anđelesu, kada je su Kloi i njihova dvogodišnja ćerka Tru bili pod istim krovom sa Tristanom, košarkaš je pokazao svoju drugu stranu.

  • Činjenica je da Tristan nije radio ili se mogao družiti sa svojim prijateljima i drugim sportistima koji su ranije negativno uticali na njega. To je bilo sjajno za njihovu vezu – objasnio je izvor i dodao:

 – Ali, kad se stvari vrate u normalu, ko zna šta će se desiti. 



Prema tvrdnjama drugog izvora, pomirenje para je dovelo do diskusija o njihovoj budućnosti.

  • Kloi bi volela da podari ćerki Tru brata ili sestru jer je u savršenom dobu – kazao je on napominjući da košarkaš u međuvremenu "pokušava da uđe u tim L.A./Kalifornija."

Podsetimo, u aprilu 2018. godine svetski mediji su brujali o tome kako je Tompson varao tada trudnu Kardašijanku sa više žena. Iako je ona tada odlučila da ostane s njim, na kraju je prekinula romansu 10 meseci kasnije nakon što je uhvaćen kako se ljubi sa bivšom najboljom drugaricom Kajli Džener, Džordin Vuds.

Par je ostao u kontaktu zbog ćerkice Tru nakon razdvajanja u februaru 2019. godine i postao je bliži nego ikad poslednjih meseci nakon što su u martu bili zajedno u karantinu.

Kloi i Tompson prvi put su započeli vezu u septembru 2016. godine, kada se razvela od Lamara Odoma. Tompson je, u međuvremenu, ranije bio sa Džordan Krejg sa kojom ima trogodišnjeg sina Princa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz