Pretraži

Zbog velikog interesovanja produžen rok za prijavu za IDJShow

News
1
Photo: IDJTV

Zbog velikog interesovanja za IDJShow, rok prijave za audiciju umesto do 15. februara trajaće do 1. marta.

IDJShow predstavlja prvi regionalni talent show fokusiran na digitalne medije, koji ulaže milion evra u razvoj karijera novih muzičkih zvezda. Učesnici će kroz ovaj Show razvijati i svoje digitalne platforme, a samim tim dobiti i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave i okušaju svoju sreću i pokažu talenat, mogu to da urade tako što će poslati snimak kako pevaju ili svoju autorsku pesmu i u klipu od 30 sekundi objasniti zašto baš oni treba da se nađu među 12 odabranih sa kojima će se aktivno raditi na kreiranju zvezdanog puta. Prijave za IDJShow odvijaju se putem linka: www.idjshow.com

Kao što je publika već i navikla od IDJ-a koji već godinama postavlja nove standarde po pitanju televizijskih formata, vizuelnog identiteta, izdavaštva i produkcije, u tom tonu nastaviće i ovog puta. Koncept emisije, članovi žirija i voditelji nešto su što do sada na ovim prostorima još uvek nismo imali prilike da vidimo.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News