Pretraži

Zbog sukoba sa koleginicom Samanta odbila da se pojavi u Seks i gradu

Showbiz
0
Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit

Nakon što je glumica Sara Džesika Parker, koja u seriji tumači lik Keri Bredšo objavila fotografiju na kojoj je napisala ,,Ponovo zajedno", na kojoj pozira sa koleginicama Sintijom Nikson, koja u seriji igra Mirandu, i Kristin Dejvis, popularnom Šarlot, ono što je sve zaintrigiralo šta je sa Samantom, s obzirom da nje nije bilo na fotografiji. 

Pošto je Kim odbila da se pojavi na setu sa ostalim koleginicama, producenti su smislili da će Samanta imati korona virus i da se iz tog razloga neće pojaviti u nastavku serije. 

– Scenario smo prilagodili novoj situaciji. Nećemo uzimati novu glumicu nego će Samanta imati koronu – najavili su producenti serije, a teško da mogu da pronađu adekvatnu zamenu za Samantu.

Verni fanovi ove serije, sigurno su već upućeni u odnosu između ove četiri glumice i svima je poznato da su Sara i Kim nakon poslednjeg okupljanja zaratile na društvenim mrežama, a njihov sukob započeo je još 2004. godine. 

Tada je Sara Džesika Parker postala i producentkinja serije, što joj je donelo dodatnu zaradu, a Kim je smatrala da treba i njima da se poveća honorar. Na sledećim dodelama nagrade, Kim je uvek sedela odvojeno od Sare, Sintije i Kristin.

Podsetimo, serija ,,Seks i grad" imaće novih deset epizoda, a u seriji će se pojaviti i Kris Not, koji je igrao čuvenu Zverku

Poslednji put se četvorka iz čuvene serije okupila 2010, kada smo ih gledali u filmu "Seks i grad 2".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz