Pretraži

ZBOG NJEGA SAM POSTAO INVALID: Fotograf tužio Džastina Bibera jer ga je udario kolima! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Džastin Biber je završio na sudu zbog tužbe jednog fotografa nakon što ga je pevač pregazio svojim kamionetom. Iako je rekao da neće podneti tužbu, fotograf se očigledno predomislio.

——————– Sponsored ——————–


Moris Lermont je optužio Džastina Bibera za nemar nakon automobilske nesreće koja je dogodila 2017. godina. Džastin je navodno naleteo na njega nakon što je izašao iz crkve dok je stajao blizu automobila sa suvozačeve strane.

Lermont je tada zadobio manje povrede, a prema rečima očevidaca i samog fotografa Džastin je odmah izašao iz vozila da proveri kako je. Ostao je pored povređenog Lermonta sve dok nisu stigle policija i hitna pomoć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on May 12, 2018 at 11:23pm PDT


U izjavi koju je tada dao lokalnoj policiji Džastin Biber je rekao kako ga je u trenutku zaslepeo blic dok ga je fotograf slikao, a policija je istakla da je sve vreme sarađivao i da čovek nije trebalo da stoji na ulici.

Iako je Lermont tada rekao da ne želi da tuži pevača, dve godine kasnije ipak se predomislio. U sudskim papirima se navodi kako tvrdi da je zbog ove nesreće postao emocionalni invalid i da zbog povreda neko vreme nije mogao da izdržava svoju ćerku, ali sada zahteva naknadu od Džastina.

Ćao svima. Pregazio me Džastin Biber, zar to nije nešto? Dobar je on dečak. Mislim da je kamionet bio malo veći od njega, jer nema šanse da je video ispred sebe. Kao što sam rekao, izašao je da mi pomogne, bio je saosećajan, dobar je dečko, nesreće se dešavaju. Srećom, sve se dobro završilo. Izašao sam iz bolnice – izjavio je fotograf u snimku koji se dogodio nakon nesreće.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz