Pretraži

ZBOG KLOI SU PLAKALE, ALI KORTNI JE BILA NAJGORA: Ispovest bivše radnice butika porodice Kardašijan ekplodirala na društvenim mrežama! (VIDEO)

Showbiz
0
fotošop
Photo: Instagram/kourtneykardash

O porodici Kardašijan znamo uglavnom ono što nam oni predstavljaju u rijalitiju i na društvenim mrežama, međutim, sada je devojka koja je radila kod njih u butiku Dash otkrila kakvi su članovi ove porodice zaista.

Ako ste gledali ranije sezone realitija „Keeping Up With the Kardashians“ ili  eventualno pratite poznate sestre na društvenim mrežama, verovatno ste upućeni u to da su na početku karijere imale nekoliko svojih butika pod nazivom Dash. Htele su te prodavnice da pretvore u lanac butika, ali u nekom je trenutku ideja propala i sestre su se počele baviti svaka svojim poslovnim carstvom.

Jedna devojka koja je u to vreme radila za njih u prodavnici Dash sada je rešila da progovori o svemu i otkrije kakve su zapravo Kardašijan sestre. Ona je, kao zaposlena, imala priliku da ih bolje upozna, međutim, i nije baš o svakoj imala reči hvale. Video koji je postavila na Tiktoku je eksplodirao i za manje od nedelju dana ga je pogledalo preko milion ljudi.

Za Kim je imala samo reči hvale i rekla je da je bila jako draga kada su se prvi put upoznale. Nije delovala kao neko ko je pun sebe i umišljen. To je bilo u razdoblju kada su Kim i Kanje već bili par i kada je njena popularnost već skočila. Rekla je da je Kim super kao osoba i da je imala prijatne razgovore s njom, te da se prema njoj nije odnosila kao prema nekom ispod sebe samo zato što radi za nju.

Međutim, sa Kloi je bila nešto drugačija priča. Iskustvo s njom nije bilo tako pozitivno kao s Kim, ali nije bilo ni skroz loše. Iako je skroz u redu što je Kloi uvek upozoravala zaposlene kada rade nešto pogrešno, jer to joj je i posao, nije u redu način na koji je to radila. Devojka je ispričala da je imala običaj da takve stvari kaže ljudima na toliko grozan način da se dešavalo da se rasplaču. No, osim toga, u drugim je situacijama bila draga.

 

@cyndycastr0 I worked at #DASH #kardashians #realitytv #kuwtk #kourtneyandkhloetakemiami #miami ♬ original sound – Cyndy Castro

Kortni je, kako je istakla, bila najgora! Rekla je da ona uopšte nije bila draga, ni najmanje! Pravila se da je iznad njih, svojih zaposlenih i to do te mere da nije htela ni da prča s njima, čak ih nije ni pozdravljala s „dobro jutro“ kada je dolazila u butik. Ako joj je nešto smetalo nije im to govorila direktno nego se uvek odmah požalila sestrama ili menadžerima. Ona joj je ostala u najgorem sećanju. Ipak, spomenula je da je moguće da se Kortni od tada promenila i da više nije takva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz