Pretraži

Isplivao najneprijatniji intervju IKADA snimljen: Zbog ponašanja slavne glumice, poznata novinaraka poželela da odmah da OTKAZ (VIDEO)

Showbiz
2
Foto: Youtube printscreen/ Kjersti Flaa

Usred drame oko novog filma „It Ends With Us“, internetom se proširio stari snimak slavne glumice Blejk Lajvli koji je šokirao javnost.

U jeku drame oko novog filma „It Ends With Us“ zbog koje se slavna glumica našla na meti brojnih kritika, norveška novinarka Kjersti Flaa odlučila je da objavi intervju koji je 2016. godine uradila sa glumicom, a zbog kog je, kako je istakla, želela da da otkaz.

Pročitajte i: Postaje najomraženija glumica Holivuda: Blejk Lajvli kontroverznim izjavama i sukobom sa kolegom navukla BES fanova

U četiri minuta dugom videu, Flaa sedi s Lajvli i Parker Posej na intervjuu povodom filma Vudija Alena „Café Society“ iz 2016. godine, a na samom početku videa novinarka čestita glumici na trudnoći.

„Čestitke na stomačiću“, rekla je novinarka, na šta je Blejk neočekivano odgovorila:

„Čestitam ja tebi na tvom“, uprkos tome što Flaa nije vidljivo trudna.

Flaa se zatim u intervjuu osvrnula na kostimografiju u filmu, na što je Blejk odbrusila:

„Svi žele da razgovaraju o odeći, ali pitam se da li biste pitali muškarce o odeći?“

Novinarka joj je odgovorila da će pitati istu stvar i muškarce, ali Blejk to u videu ignoriše i nastavlja da razgovara s koleginicom iz filma, ne obazirući se na novinarku.

„Sedeti s Blejk Lajvli i Parker Posej najneprijatniji intervju koji sam ikad doživela“, napisala je novinarka u opisu videa.

„Jako mi je žao što si ovo proživela“, „Glumila je u filmu za seksualno zlostavljanje optuženog Vudija Alena, a u isto se vreme se pravi da je feministkinja. Moram se nasmejati“, komentarisali su šokirani gledaoci.

Blejk na meti kritika zbog novog filma

Blejk Lajvli ovih dana našla se na meti kritika jer mnogi tvrde da je promotivnu turneju svog novog filma „It Ends With Us“ iskoristila za promociju svojih proizvoda za negu kose, nazvanih „Blake Brown“. Na društvenim mrežama mnogi ističu i da je marketinška kampanja filma s njene strane bila pogrešna, jer ga prikazuje kao zabavan i romantičan film, dok zanemaruje važnu temu porodičnog nasilja o kojoj film zapravo govori.

Navodno je došlo i do problema u odnosu nje i glavnog glumca i reditelja Džastina Baldonija, nakon što se u pisanje scenarija uključio glumičin suprug Rajan Rejnolds, koji je, kako se navodi, uticao na donošenje kreativnih odluka s kojima se Baldoni nije slagao.

 

Komentari (2)

  1. Totalno seksisticki intervju, a gospodja sto se uvredila pre 8 godina, nema obzira nikakvog prema umetnici (zeni i buducoj majci). Nego mediji prave skandal da bi ljudi kliktali

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz