Pretraži

Postaje najomraženija glumica Holivuda: Blejk Lajvli kontroverznim izjavama i sukobom sa kolegom navukla BES fanova

Showbiz
0
Credit: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Film „It Ends With Us“ počeo je sa prikazivanjem u bioskopu, a ono što je po svemu sudeći zasenilo sam film jesu glasine o razdoru između članova glumačke ekipe, konkretno Blejk Lajvli i Džastina Baldonija.

„It Ends With Us“ je već stvorio veliko interesovanje na bioskopskim blagajnama, ali fanovi su sve više znatiželjni u vezi sa dešavanjima među glumačkom ekipom.

Usred promotivne turneje filma, pojavile su se glasine o neslaganju između glavnih zvezda, Blejk Lajvli i Džastina Baldonija, koji igraju Lili Blum i Rajla. Baldoni je takođe režirao projekat, dok je Lajvli bila producentkinja. Glumac i njegova produkcijska kuća, Wayfarer Studios, obezbedili su prava na knjigu 2019. godine, dok je Blejk angažovana za glavnu ulogu u januaru 2023.

Ono što nije promaklo fanovima na društvenim mrežama jeste vidno odsustvo Baldonija sa grupnih promotivnih okupljanja, uključujući i premijeru u Njujorku, gde se nije fotografisao sa svojim kolegama i nije predstavio film pre projekcije. Takođe, Lajvli, Brendon Sklenar i autorka Kolin Huver ne prate Baldonija na društvenim mrežama.

Neimenovani izvori su takođe otkrili detalje kreativnih sukoba iza scene što je navodno dovelo do pojave dve različite montaže filma, prema izveštaju „The Hollywood Reporter“-a.

Glasine o razdoru između Blejk Lajvli i Baldonija prvi put su se pojavile kada je ekipa krenula na zvaničnu promotivnu turneju za film. Tokom promocije filma, Baldoni je u velikoj meri izostao iz grupnih pojavljivanja. Glumac je to pripisao oporavku nakon hospitalizacije zbog infekcije koja je trajala nedelju dana.

Međutim, spekulacije su se pojačale kada je film imao svoju premijeru u Njujorku 6. avgusta. Dok se Lajvli pojavila zajedno sa drugim glavnim glumcima, Baldoni je prošao crvenim tepihom sa svojom suprugom Emili i svojom porodicom. Takođe nije predstavio film pre projekcije sa Blejk i Kolin Huver, uprkos tome što je režiser projekta.

Credit: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

„Ništa nije onako kako izgleda,“ rekao je izvor sa seta za „PEOPLE“ o navodnom razdoru. „Mnogo je više u ovoj priči. Glavna ekipa i autorka Kolin Huver ne žele ništa sa njim.“

Usred navodnih razdora, Baldoni je angažovao menadžera za krizne odnose s javnošću, Melisu Nejtan iz The Agency Group, rekao je izvor upoznat sa situacijom za „PEOPLE“.

Tokom promotivne turneje filma, Baldoni je ipak govorio pohvalno o svojim kolegama. Pre izlaska filma, pohvalio je Sklenarovu izvedbu u objavi na Instagram storiju i tokom razgovora za „PEOPLE“ rekao da je bio „očaran“ sa Blejk tokom snimanja.

Pored glume, istakao je da je Lajvli bila „uključena u sve oblasti produkcije“ i bila „kreativna sila“ tokom snimanja. „Ona je izvršna producentkinja filma i toliko je briljantna,“ nastavio je. „I verujem da će njena izvedba pomoći mnogim ženama da se osećaju viđeno i predstaviti ovo jedinstveno iskustvo na način koji nisam video u nijednom drugom filmu.“

Pre samog izlaska filma, bilo je raznih tvrdnji o kreativnim sukobima iza scene. Dok je Baldoni služio kao režiser i producent projekta, Lajvli, koja je takođe bila producentkinja, pohvalila je svog supruga Rajana Rejnoldsa za njegov kreativni doprinos na premijeri, rekavši da je on napisao ključnu scenu na krovu između Lili i Rajla.

„Nezaboravnu scenu na krovu je zapravo napisao moj muž. Niko to ne zna osim vas sada,“ rekla je ona za E! News na crvenom tepihu. „Pomažemo jedno drugom,“ dodala je. „On radi na svemu što ja radim. Ja radim na svemu što on radi. Dakle, njegove pobede, njegova slavlja su moja i moja su njegova. Mislim, on je svuda po ovom filmu.“

Credit: RCF / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako je uzdigla svog supruga, čije učešće u filmu nije nigde zvanično istaknuto, kao i druge kolege, Blejk je vidno pokušala da izbegne bilo kakvo spominjanje Baldonija, koji je pored toga što je bio režiser bio i njen glavni partner na filmskom platnu.

Blejk Lajvli je do sada važila za miljenicu nacije, međutim ovo ostvarenje i sva dešavanja iza kulise su probudila veliko nezadvoljstvo fanova. Ali, odnos sa Džastinom Baldonije nije jedino zbog čega se glumica naišla na meti osuda. Njeno ponašanje na premijera, izjave i stavljenje akcenta na modu i crveni tepih pre nego na temu filma koji se bavi porodičnim nasiljem izazvali su ozbiljan revolt mnogih žena koje su prošle kroz ovu situaciju.

„Džastin promoviše film onakvim kakav jeste, a to je o nasilju u porodici to je veoma teška tema, to je ono na čemu se knjiga fokusira,“ rekla je Meredit Mensfild u sada viralnom TikTok videu. „Dok ga Blejk i svi ostali promovišu kao romantičnu komediju, i to mnoge ljude iritira.“

Mensfild je citirala intervju sa Lajvli u kojem je sugerisala ljudima da „povedu svoje prijatelje, obuku cvetne haljine i odu da pogledaju“ film.

U drugom viralnom videu, TikTok korisnica Ešli Pejdž, koja je istakla da je preživela porodično nasilje, obratila se glumici u petominutnom video snimku.

„U ovom videu, predstavljala si nas… to je tvoj posao, zar ne?“ rekla je, navodeći statistike o porodičnom nasilju u Sjedinjenim Državama.

„Imaš smelosti da se pojaviš na premijeri i kažeš svojoj publici i influenserima da ga promovišu kao da je nastavak ‘Barbie’ filma,“ rekla je Pejdž. „Mogla si ovo da odradiš toliko drugačije, na tako poštovan, taktičan, nežan, razumevajući, na način koji podiže svest.“

@lovingsingle @It Ends With Us ♬ original sound – Loving Single

Pejdž se činila da odgovara, bar delimično, na intervju sa BBC-jem koji je Lajvli dala 9. avgusta, gde je rekla da je „ono što je važno kod filma“ to što njen lik Lili „nije samo žrtva.“

„Iako su to ogromne stvari koje joj se dešavaju, ona nije definisana nečim što joj je neko drugi uradio ili događajem koji joj se dogodio, čak i ako su to višestruki događaji,“ rekla je Lajvli. „Ona definiše samu sebe i mislim da je to duboko osnažujuće da podsetimo ljude da vas niko drugi ne može definisati. Nijedno iskustvo ne može vas definisati, vi definišete sebe.“

Pored kontroverznih izjava, Blejk je crveni tepih iskoristila za promociju svog novog pića i proizvoda za kosu, a između ostalog veći akcenat je stavila na haljine koje nosi nego na temu kojom se film bavi.

Fanovi su zahvalniji Džastinu Baldoniju koji je svako svoje pojavljivanje iskoristio da podigne svest o ovoj temi. Međutim on se po svemu sudeći neće naći u drugom delu ostvarenja.

S obzirom na to da postoji i drugi nastavak knjige, jedno od pitanja za njega bilo je da li će uskoro početi da radi na nastavku, na šta je on odgovorio da mu je potreban odmor, te da u ulozi režisera nastavka vidi Blejk Lajvli, a ne sebe čime je dodatno podstakao spekulacije o lošim odnosima sa ekipom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz