Pretraži

,,ZATEGNI SE, GLUPAČO“: Naša poznata glumica dočekana na nož jer ne koristi botoks

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ natasaninkovic

Estetska hirurgija i težnja žena da izgledaju mlađe od svojih godina postala je deo svakodnevice, ne samo poznatih, već žena iz svih sfera društva. Kriterijumi lepote potpuno su se pomerili, a kao čest problem ističe se to što se od žena očekuje da i u petoj, šestoj deceniji budu savršene i "mlade".

Iako su pripadnice nežnijeg pola koje praktikuju usluge hirurga često okarakterisane kao "plastične", ima i onih koji smatraju da je problem ukoliko se neko ne ulepšava botoksom i raznim filerima. Jedna takva kritika upućena je na račun domaće glumice Nataše Ninković, zbog čega je došlo do haosa na društvenim mrežama.

  • Žene, ajmo o ovome jer je meni to jako čudno: Zašto se Nataša Ninković malo ne zategne? Je*ote, kad sam ja kao sekretarica u krš firmi uspela da skupim za botoks i hijaluron, može i Nataša Faking Ninković! Brate, gledam ovu Daru iz Jasenovca i ne mogu da verujem da Nataša izgleda kao moja baba! Žena je moje godište, alo, jel vi kapirate! Pa idi u pm, zategni se, glupačo! – napisala jedna korisnica Tvitera,  a objava je vrlo brzo postala viralna i dočekana je na nož.

Jedan fan kroz tri stavke odgovorio je korisnici Tvitera, nezadovoljnoj izgledom glumice.

  • Biraj:  "Žene Jasenovca četrdesetih godina prošlog veka nisu bile botoksirane", "Nataši je to lice sredstvo za rad, zašto bi ga umrtvljivala botoksom? Kako će preneti emociju ako pola lica ne može da pomera?", "Ko će je birati za ulogu prikladnu njenim godinama, ako je botoksirana?".

Ovaj tvit naišao je na oduševljenje Natašinih fanova, a odgovori sekretarici koja je prozvala glumicu samo su se nizali.

Mnogi su Natašu uporedili sa Monikom Beluči, hvalili ne samo njen izgled nego i način na koji se ponaša u javnom životu, njenu glumu, harizmu, ali i u krajnjoj liniji to kako je odigrala svoju ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca", koji je i bio povod za ove komentare.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz