Pretraži

,,ZAŠTO SEBE GLUMCI DOŽIVLJAVAJU KAO VIŠU KASTU?“ Jelena Karleuša se oglasila povodom Baćine izjave o njegovoj profesiji (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar/radonjicmiodrag/
  • Ne bavim se glumom da bih bio popularan. Moje zanimanje nije javna ličnost. Moje prisustvo u javnom životu je posledica mog zanimanja – rekao je on za medije.

Jelena je zbog toga uporedila glumačku profesiju sa pevačkom i otkrila šta im je zajedničko.  • Glumačka, kao i pevačka ili igračka profesija, jeste zabavljački posao. Da se zabavlja publika. Tu pripada i sport na mnogo načina. Čim se nešto radi za publiku, reč je o javnom poslu – počela je ona, pa se osvrnula na činjenicu da glumci njihovu profesiju smatraju superiornijom.

  • Nikada mi nije bilo jasno, zašto glumci sebe doživljavaju kao višu i vredniju kastu u odnosu na bilo koga drugog iz posla zabave. Postoje samo uspešni i manje uspešni, ali svi smo mi deo cirkusa zvanog show biznis i arogancija i taj "vi seljaci, a mi gospoda koja preziremo popularnost" sindrom, kod velikog broja glumaca nije ništa drugo do proseravanje – primetila je ona.

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz