Pretraži

ZAŠTO SE NE VRATIŠ U MAKEDONIJU? Tijana Dapčević oštro odgovorila hejterima na prozivke nakon Evrovizije (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tijana.dapcevic

Pevačica Tijana Dapčević je iz sveg srca navijala za svoju sestru Tamaru Todevsku koja je pesmom "Proud" ostvarila istorijski plasman za Severnu Makedoniju na Evroviziji. Nakon velike euforije oko pobednika takmičenja, Tijana se suočila sa oštrim kritikama fanova na društvenim mrežama.

——————– Sponsored ——————–

Tijani su mnogi zamerili na tome što toliko piše o sestri i njenom uspehu.

  • Tijana, zašto toliko pišeš o sestri? Kakva Severna Makedonija??? Ne piši tako, bolje ostani u Srbiji! Zašto se ne vratiš u tu Makedoniju, ako je već toliko voliš? Dijaspora nas je izdala! – piše u komentarima.


Tamara je do zadnjeg trenutka bila na prvom mestu, a onda su glasovi publike presudili u korist Holandije. Numera "Proud" zauzela je osmo mesto. S obzirom na odlične rezultate koje je Tamara postigla, Tijana je rešila da svima očita lekciju jednim statusom.

– E, sad da ja vas nešto pitam: Jeste li čuli vi pesmu? m? Jeste stvarno slušali ili ste samo onako pretrčali? Ili ni ne umete više da saslušate, ni sebe, ni nekog drugog – napisala je pevačica i odgovorila fanovima na pitanja:

  • PROUD je ono kad tvoja sestra sa 6. godina gleda Evroviziju i kaže "I ja ću pevati tu!", iako pojma nema ni ko je ona u tom trenutku, a ne šta je Evrovizija.

PROUD je kad smo mesecima svi kao na iglama dok se bira pesma, haljina, nastup i dok svi isfiltriraju dobre namere od loših ideja, da bi se na kraju dobio nastup uz koji vreme stane.

PROUD je kad ona dođe na scenu, a ja imam utisak da je sve došlo. I da niko pre nije ni bio tu.

PROUD je kad kamera pokaže pun kadar na početku pesme i kad je gledam pravo u oči i vidim da će je to to, da nema potrebe da brinem, iako do pre tri sekunde nisam mogla da dišem od treme.

PROUD je kad posle nastupa počnu da stižu ovacije sa svih strana, u obliku poziva, poruka, suza, smeha, navijanja.

PROUD je kad znaš da uvek imaš na koga da se osloniš.

PROUD je kad, nakon 15 godina, uzmem violončelo ponovo u ruke i apsolutno me ne interesuje da li se provukao neki falš, jer hoću još jednom (na svoj način) da pokažem da sam ponosna na sebe, Tamaru, sav svoj narod (a on je na mestima mnogo širim od roze linija u atlasu) i sve one koji ne odustaju od sebe i svojih snova.

A ovi, digitalni (ne)ljudi, neka pronađu bar jednu stvar na koju će biti ponosni i sve će odmah dobiti lepši smisao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz