Pretraži

„ZASMEJAVA ME ONO ŠTO MI JE TVOJA DEVOJKA URADILA“: Šakira u novoj osvetničkoj pesmi nikad brutalnije potkačila bivšeg

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/KAROL G

Sad je izašla nova pesma, ali ovaj put u duetu s koleginicom.Šakira je predstavila novu pesmu koju je snimila s kolumbijskom pevačicom Kerol G (32). Pesma "TQG" je izašla u petak kao deo Kerolinog novog albuma "Mañana Será Bonito" (Sutra će biti lepo). Pesma do sada ima 68 miliona pregleda i 18 je na trendingu na Jutjubu.

Kolumbijske pevačice u pesmi govore o muškarcima koji su ih povredili, a Karol G aludirala je na svoju vezu s reperom Anuelom AA (30) od kog se rastala 2021.

Šakira pak spominje nekoga ko se udaljio od nje. To je očita referenca na bivšeg španskog fudbalera, Đerara Pikea, s kojim je raskinula nakon 11 godina veze zbog prevare.

– Zašto me tražiš ako znaš da ne ponavljam greške, reci svojoj novoj bebi da se ne takmičim za muškarca – deo je refrena koji pevaju Šakira i Kerol G.

Osim prozivanja bivših izgleda da je Šakira, kao i u poslednjem hitu, prozvala i devojku s kojom je Pike prevario, Klaru Kiju Marti.

 


– Kunem se da više nisi dobrodošao, povredilo me što sam te videla s novom, ali ja sam već spremna za moje, zaboravila sam šta smo proživeli i to je ono što te je uvredilo, Čak mi se i život poboljšao, kunem se da više nisi dobrodošao, a ono što mi je tvoja devojka priredila, to me ne ljuti, samo me zasmejava – peva Šakira.

U jednom delu pesme Šakira peva o tome da joj se bivši hteo da se vrati.

– Sad želiš da se vratiš, vidi se, ne znam, sačekaj me tu, nisam idiot, a sada se želiš vratiti, već sam to pretpostavila nakon što si lajkovao moje fotografije – glase stihovi.

Kerol G je za Rolling Stone izjavila da je pesmu napisala prošle godine tokom svog ''emotivnog putovanja''.

– Kada sam je napisala, za mene je to imalo lično značenje koje je evoluiralo tokom vremena i iako ne predstavlja trenutno stanje, to je bio poseban trenutak u mom životu – objasnila je i dodala kako je već duže vreme htela da ostvari saradnju sa Šakirom koju je kontaktirala nakon što je čula njenu pesmu "Monotonia".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz