Pretraži

ZAPOČINJU NOVI PROJEKAT: Ovaj projekat nasleđuje rijaliti sa Kardašijankama

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Pre tri meseca, porodica Kardašijan-Džener objavila je odluku da prekine snimanje rijalitija „Keeping Up with the Kardashians“, koji se emitovao na E! tokom 14 godina.

  • Teška srca doneli smo odluku sa celom porodicom da se oprostimo od emisije – napisala je tada Kim Kardašijan na svom Instagramu i dodala.

  • Da nije ove emisije, ne bih bila ovde gde sam danas. Neverovatno sam zahvalna svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu u proteklih neverovatnih 14 godina. Ova emisija nas je učinila onim što jesmo i zauvek ću biti dužna svima koji su imali ulogu u oblikovanju naše karijere i zauvek su promenili naše živote.

Ali, kako se ispostavilo, sve je bilo u vezi sa novim ugovorom. Sada je postalo poznato da su Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan, Kortni, Kendal, Kajli i Kris Džener potpisale višegodišnji ugovor za „stvaranje globalnog sadržaja“ koji će se emitovati isključivo na Hulu streaming video usluzi u SAD-u i na platformi Star na međunarodnom nivou.

Premijera novog sadržaja poznate porodice treba da se održi krajem 2021. godine.

  • Uzbuđeni smo što ćemo objaviti naše novo, višegodišnje partnerstvo sa Huluom i Starom i šta dolazi na @hulu 2021. godine- napisala je na Twitteru 65-godišnja Kris. Njene ćerke su označene kratkim hashtagovima #HULU2021.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz